måndag 11 januari 2010

HEMMA HOS BRÖDERNA BUS

De båda busbröderna och deras bloggskrivande mamma hittar du på "Hemma hos Bröderna Bus". Som nytillagd Bloggföljare får de en liten presentation här. Jag tycker ju att det är så roligt att fler och fler vill bli bloggföljare. Dels är det så klart smickrande, men också en möjlighet för mig att göra nya trevliga bloggbekantskaper.
Så här lyder bloggskriverskans presentation:"36 åring med sambo. Stolt mamma till världens bästa killar, Bröderna Bus, 10 och 6 år gamla. Bor i ett hus i en liten by i Jämtland. Gillar naturen, växtligheter, vatten och allt som detta hör till. Trivs med mitt jobb som jag haft s
edan många år, har även nyss läst vidare till sjuksköterska. Rastlös själ som har svårt att sitta stilla."
Varmt välkomna hit hela Busfamiljen!

4 kommentarer:

 1. Hej, trevlig blogg du har!

  Trevligt också att få en särskild presentation på dem som följer din blogg. Undrar hur du väljer ut dem. Det hade varit roligt att få känna sig 'utvald'. ;-)

  Jag följer dej med Bloglovin sen bara ett par dagar och blev just påmind om att jag anmälde mig till att rensa i min röra. ;-) Borde ta itu med det i stället för att sitta här. Men till helgen ska vissa delar av köket i alla fall röjas. Det har jag sen länge bestämt.

  Gör dej en fin måndagskväll!
  Anmaja

  SvaraRadera
 2. Anmaja - Tack snälla för din afina ord :-D!
  För att få en liten presentation så ska man göra precis som jag ser att du har gjort nu - se till att bli "Certifierad och Registrerad bloggföljare". Så nu tittar jag in till dig för att kunna skriva en liten presentation om dig och din blogg. Det ser jag fram emot.
  Roligt att du hittade hit och att du delar med dig av dina tankar och funderingar.

  SvaraRadera
 3. Tack, jag försod att jag skulle följa även via google - där jag har ett par bloggar bara för att kunna kommentera hos andra där det inte finns valmöjlighet att skriva in min rätta bloggadress. Men du hittade till den ser jag. Kul!
  Anmaja

  SvaraRadera
 4. Tack snälla goa du för ett jättefint välkomnade i din blogg. Kram till dig <3

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...