fredag 8 januari 2010

EXKLUSIVA VANOR I SOVRUMMET

Jag har tidigare haft en specialkudde av märket "Sissel". En anatomiskt formad kudde som jag behöver för att inte få ont i mina axlar och min nacke. I höstas var det dags att byta ut den eftersom den passerat "bäst före datum". Tyvärr gick det inte då att uppbåda en kudde av det märket, så jag köpte en annan liknande modell på Hemtex. Den var INTE bra för mig. Jag har sovit på den nu i ett par månader och har fått så fruktansvärt ont i mina axlar och i nacken. Och sova måste jag ju och gott ja tack!
Det var bara att bita i det sura äpplet och införskaffa ytterligare en ny kudde och hoppas att den kommer att bli bättre.
Och det hoppas jag VERKLIGEN nu, för efter att ha fått proffshjälp i Sova Butiken så kom jag hem med en asdyr (tycker jag) Tempurkudde för 1.390:-. Den kändes verkligen kanon när jag provlåg den in butiken, men är den bra så är det ju ändå värt det.

Så håll nu tummarna kära ni att jag får en riktigt Törnrosasömn inatt.


468x60 Campaign

4 kommentarer:

 1. Intressant.
  Har själv problem med nacke och axlar och har svårt att hitta bra kuddar.

  Du kan väl berätta senare vad du tyckte om den här nya.

  Varma hälsningar!

  SvaraRadera
 2. Jag har haft problem med min madrass, vaknat varje morgon med ont i ryggen, jag gick och köpte en ny madrass på Jysk i höstas och har inte haft ont i ryggen sedan dess. Och det är ju på natten man ska vila så man orkar med nästa dag.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Sissel var i ropet för mååånga år sen. Du blir säkert nöjd med Tempur och det är värt varenda krona. Tänk så viktigt det är med lyx ibland!

  SvaraRadera
 4. S o F - Så här efter första natten är jag nöjd. Den känns betydligt bättre än kuddar som jag har haft tidigare.

  Skaparglädje - det är ju så jätteviktigt att man ligger och sover BRA. gör man inte det blir hela dagen förstörd...

  Moster Ma - Jag tror på Tempur nu. De ska ju vaa bra produkter, det gäller bara att hitta den modellen som är bäst för mig. Jag tror och hoppas att jag har gjort det nu.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...