måndag 14 december 2009

VART ÄR DU PÅ VÄG?

Brukar du funderar på dina mål i livet ibland?
Vart vill du komma?
Är du på rätt väg?
Och inte minst VARFÖR vill du komma dit? Det kan vara jätteviktigt att fundera kring just den frågan. För anledningen till att du vill dit kan ibland vara själva målet.
Dessutom är det viktigt att det är DU SJÄLV som har valt ditt mål. I bland tror vi att vi väljer, våra utbildningar, levnadskamrater eller yrken, men ibland har vi låtit slumpen avgöra eller låtit andra människor fatta besluten. Då kommer det en dag då vi står där frågande och undrar vad vi håller på med. Är det rätt det här? Är det så här jag vill ha det? Och även om du kanske känner att det inte är så här du vill att det ska vara - du befinner dig på fel plats, så kan det vara nog så svårt att i det läget känna vad just DU vill.
Jag kommer åter till tomrummet/mellanrummet som jag skrev om i det tidigare inlägget. Det är i dessa rymder av "ingenting" som alla bitar kan falla på plats. Både tankar kring det som varit och inte minst tankar kring det som komma skall.
Det här kan vara svåra frågor som för en del väcker existentiell ångest. Vad är meningen med allt? Var inte rätt för de tankarna! De möter vi alla under någon period i livet. Låt dem finnas i ditt tomrum och fundera på svaret som kommer till dig.
för om du inte funderar, om du inte vågar fråga och inte vågar svara - då är det inte DITT LIV du lever. Då lever du någon annans liv. Och det var inte det som var meningen.KampanjBanners 12


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...