tisdag 15 december 2009

BOKTIPS: " DEN JAG VILLE HA" av Sheila O' Flanagan

Visst är det "chick lit", men ibland är det just precis en sådan bok man både vill och behöver läsa. Den här var dessutom riktigt bra. Det är första boken jag läst av författaren Sheila O' Flanagan som även har skrivit böckerna: "Luftslott", "Inte han!" och "Syskonkärlek".
"Den jag ville ha" handlar om Darcy som är en framgångsrik kvinna karriärmässigt, men enligt henne själv inte alls lika lyckad när det gäller privatlivet. I många år har hon skylt sin olycka på att bästa väninna försvann med hennes pojkvän samma kväll som han hade tänkt fria. Boken tar sin början när hon får en inbjudan till deras bröllop.
Jag tycker om språket i boken och på det sätt som handlingen växer fram - utan att man kan ana vad som komma skall. Författarinnan porträtterar starka och framgångsrika kvinnor som ändå vågar visa sina svaga sidor.
Jag blev själv rekommenderad att läsa boken av min bloggläsare Emma. Tack snälla Emma för tipset! Nu skickar jag det vidare till alla er andra som ännu inte har läst boken.

2 kommentarer:

  1. Själv har jag "Luftslott" liggandes på mitt nattbord...den och jag väntar på att julledigheten ska ta vid. Böcker är väl bland de bästa sätten för mig att koppla av. Kram

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du gillade den!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...