måndag 9 november 2009

DU KAN ALDRIG MISSLYCKAS!

8 kommentarer:

 1. Det är bra sagt Ulrika!
  Har precis sett Dove filmen också, nog är det skrämmande. Ska visa den för min tonårsdotter ikväll när hon kommer hem! Det är tufft att vara tonårstjej, hur ska man kunna tanka dom med allt de självförtroende de behöver för att kunna gå raka och stolta? Det känns som om den brunnen aldrig blir full, snarare tvärt om...
  Ha en bra vecka!

  SvaraRadera
 2. Tack! Jag behövde höra dom orden idag. Jag har haft en tuff dag idag, min första praktikdag. Men jag är inte så hård mot mig själv, jag är på praktikplatsen för att lära mig, fast ibland önskar jag att jag hade lite mer kött på benen. ;)
  När jag är i slutet av min praktik så kommer jag att ha det, så det är bara att tuta på och det gör ingenting om man tabbar sig lite. Livet är till för att levas och man kan gott leva det väl .
  Kram

  SvaraRadera
 3. Coolt! Helt rätt. Du är så klok =)

  Och snygg blus har du också...

  SvaraRadera
 4. Tack för de orden....så braa!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Åsa - Den brunnen kan man alltid fylla på ja. Roligt att du tänker visa filmen för din dotter också så att du får se hennes reaktion. Ha det riktigt gott själv!

  Vipsan - Du är på praktik. Det betyder att du ska praktisera och träna - inte att du är fullärd. Om du visar lite mer ödmjukhet mot dig själv och inte har så stora krav så ska du se att ganska snart infinner sig känslan av att du faktiskt kan och har lärt dig en massa. Stor kram tillbaka.

  Jessica - Tack :-D!

  moonroose - så gärna! Kram

  SvaraRadera
 6. Tack! det är precis så det är men det är svårt att intala sig själv att man faktiskt är mänsklig också...

  SvaraRadera
 7. Kicki - om du INTE är mänsklig, vad är du då??? Omänsklig??? Övermänsklig???? ;-D

  SvaraRadera
 8. För hård mot mig själv och på gränsen till perfektionist kanske :S

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...