måndag 2 november 2009

BLI PIGGARE I NOVEMBER

6 kommentarer:

 1. Tack för det! :-) Jag brukar gå en sväng varje dag med barnvagnen. Vad gäller att lägga sig i tid är det dock värre. Ska prova att komma i säng i alla fall en halvtimme tidigare.

  SvaraRadera
 2. Mysigt videoinlägg Ulrika!

  Bra nu när talet är synkat - blir bätre då.

  Du har en fin utstrålning, viktigt budskap och det känns bra att se dig i fin hemmiljö.

  Önskar dig en härlig vecka!

  SvaraRadera
 3. Goa du! Du skulle kunna få lägga upp video varje dag ju. Jag blir så glad när jag tittar in och får mig några livs-visdomsord till livs.

  Jag har förövrigt läst ut boken: Livskraft i vardagen- med inspiration av Ayurveda och den gav mig massor av ny energi och framförallt lite mer förståelse om mig själv. Kanonbra bok som jag varmt rekommenderar.
  Ha en underbar måndag!

  SvaraRadera
 4. En promenad på lunchen är så smart, men ack så sällan jag får det till. Prövar verkligen att ta igen det hela under helgen, + lite motion efter arbetstid. Och eftersom jag är en typisk a-människa blir det tidiga kvällar och så är jag pigg på morgonen. Mysa är jag också bra på.. Kram

  SvaraRadera
 5. Gå en promenad på lunchen sker inte varje dag men nästan. Att komma i säng på kvällen är värre. På sommaren är det svårt att komma i säng för att det är så ljust och nu när det då blir mörkare kommer svårigheten med att veta när det är dags att sova, mörkt är det snart redan kl 16 o då är det tidit att sova...

  SvaraRadera
 6. Emma - så gäran :-)! Barnvagnspromenader är guld, och en halvtimme tidigare på kvällen kan också göra stor skillnad. Lycka till!

  S o F - Tack! Jag önskar dig definitivt detsamma!

  Vipsan - Du är en riktig going själv du ;-). Boken landade i min brevlåda idag, så jag ser fram emot att få läsa den inom en snar framtid.

  Marie - Härligt att höra att du är bra på att mysa, fortsätt med det1

  Kicki - vad bra att du får till lunchpromenaderna. Och jag håller med om att det är svårare att komma i säng i tid, men jag jobbar på det jag med ;-).

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...