lördag 5 september 2009

VICTORIA'S SECRET - VACKERT OCH SÄLLSYNTI kväll (oooops, söndag kväll ska det vara, läste fel i tablån) klockan 18.00 på TV3 visas Victoria's Secret fashion 2008. Medverkar gör bland andra Heidi Klum som du ser på bilden.
Detta är av någon konstig anledning i princip den enda modeshow där även din man/sambo gladeligen kan tänka sig att slå sig ner i soffan för att titta på mode ;-).

Visst är det vackra, kvinnorna på catwalken. Det är deras jobb att vara vackra. Om du nu tänker dig att se på detta, ändå rätt underhållande spektakel, så kan det vara bra att ha detta i åtanke: • Det är ungefär EN av 30.000 kvinnor som har rätt kroppstyp för att bli modell. Då kan man fråga sig varför resterande 29.999 känner sig misslyckade för att de inte når upp till den standarden.
 • En fotomodells jobb är att träna, äta rätt, och ta hand om sin kropp (skönhetsbehandlingar massage etc.). Hur mycket tid har du i ditt liv för att göra det?

Så du, inget dålig samvete alls i morgon kväll om du slår dig ner framför TVn för att titta på vackra, lättklädda damer. Bunkra upp med lite popcorn och glass om du känner för det. För där avundas modellerna dig ;-)...

2 kommentarer:

 1. Så är det nog!
  Själv tycker jag att Heidi klum är en av världens vackraste!
  Och så har hon snuvat min Favorit!
  SEAL!
  Deras bröllops duett sång är bara bäst!
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. mmm. jag skulle nog må bra av några veckors modell-träningsläger....

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...