måndag 14 september 2009

VAD TROR NI OM DET HÄR?

En frukost bestående av en tallrik frukt och bär (kiwi, passionsfrukt, hallon, blåbär, körsbär), verum hälsofil, toppad med lite nötter och frön. Till det serverades färskpressad juice gjord på: kiwi, honungsmelon, gröna och blå vindruvor, äpple och ingefära.
Det gäller att vara lite om sig och kring sig nu när alla hostar och snorar i ens närhet. Jag boostar mitt immunförsvar med hjälp av vitaminer högt och låg.
Hoppas att det hjälper!!!

11 kommentarer:

  1. Mummeli mumma! Jag intog "min dagens": hallon, russin, krossade cashewnötter, solrosfrön och mild naturell yoghurt :) Avrundas med en kopp grönt te! Kram o ha en härlig dag!

    SvaraRadera
  2. tant t - det lät ju minst lika gott :-D!!! Inget är som en bra start på dagen. Jag önskar dig en minst lika härlig dag. Kram

    SvaraRadera
  3. http://dagarmedme.blogspot.com/

    Kärlek och kram!

    SvaraRadera
  4. Tummen upp! Själv blötlägger jag aprikoser, paranötter, valnötter, mandel och russin på kvällen. Hackar alltsammans och blandar i lite solrosfrön, krossade linfrön och tärnad nektarin eller äpple och havregryn eller fyrgrynsblandning. Äter det med lite mjölk. Till det en smoothie på t ex blåbär, banan, apelsinjuice, en tesked spirulina och lite vetegräsjuice när odlingen är igång. Mår jättebra av det och står mig hela förmiddagen med lätthet! Detsamma säger kärestan som också är helt såld på detta.

    SvaraRadera
  5. Låter som en perfekt start på dagen!

    SvaraRadera
  6. Vilket kalas!
    Vilken tid serverar du frukost imorgon? ;)

    SvaraRadera
  7. Smarrigt värre!
    Men tiden, hur hinner man fixa en sån här härlig frukost?

    SvaraRadera
  8. Tindra - ÄNTLIGEN! ;-D

    Monica - Det låter så underbart gott att det vattnas i munnen på mig. Vilken energikick, förstå att du står dig hela förmiddagen.

    Åsa - det är det...

    Vipsan - klockan 7.15. Ska jag göra dubbelt alltså? Du är välkommen!

    CharmKatti - det blir måndagslyx för mig, jag börjar kl. 10.oo på måndagar - då hinner jag. Annars blir det lättvarianten, utan färskpressad juice, för juicemaskinen är så trälig att diska efteråt.

    SvaraRadera
  9. Smaskig frulle! Själv ska jag äta frukost som nån annan har lagat i morgon. Jag är på skitfin konferens-anläggning. Det är mums-filibabba!

    SvaraRadera
  10. Hej! Du verkar vara en sån som tänker med magen. Det är bra.
    Gå in på www.minmagkänsla.se och läs om fler som gör det!

    / Carl Adam

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...