fredag 25 september 2009

PÅ TAL OM ENERGITJUVAR...

... så kan man vända på det hela och fundera på hur energin går "åt andra hållet". För det är ju faktiskt så att vi alla, både du och jag har möjlighet att GE energi åt våra medmänniskor På ett ganska enkelt sätt dessutom.

Det krävs inte så mycket för att en stressad kassörska, smådeppig väninna eller irriterad kollega ska få en dos positiv energi från dig. Det kan handla om en klapp på axeln, ett ärligt leende eller att man tar sig tid en stund för att lyssna och finnas till hands.

Fundera på vilka människors som har en förmåga att ge dig energi. Fundera också på hur du idag, en alldeles vanlig fredag i slutet av september kan ge en eller flera människor i din närhet, på jobbet i snabbköpet eller var helst du kommer att befinna dig en liten extra dos av positiv energi.

Ge dig själv och alla i din närhet en riktigt härlig fredag!

5 kommentarer:

 1. Någonting som jag brukar tänka på är att ge ett gott leende till främlingar på stan som jag möter. Jag blir också jätteglad om jag får ett härligt leende och ett Hej! av en främling. Det blir varmt och gott i hjärtat.
  Att bli sedd är väl vad alla vill... eller? :)
  Det kostar inget att slänga iväg ett smile så prova idag att heja och le mot människor du möter. Man blir glad i hela själen, både givare och mottagare.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Jag har faktikt gjort mig av med alla energitjuvar i min närhet och det har det varit värt! Jag mår så mycket bättre nu =)

  Ha en underbar fredag vännen!

  SvaraRadera
 3. Vill bara önska dig en trevlig helg:-)
  Åker till Västerås i kväll för bio!!
  Kram
  /Ingela

  SvaraRadera
 4. Jag tänker, som alltid, ge kassörskan på ICA ett varmt och ärligt leende. Dessutom skall jag pyssla om min älskling ikväll, han har det svettigt på jobbet just nu och behöver fylla på sitt energiförråd inför nästa svettiga dag, imorgon.

  SvaraRadera
 5. Vipsan - det gör jag också! Visst är det en härlig "investering" som ger lika mycket tillbaka.

  Miss M - skönt att höra. Det är du värd!

  Ingela - Tack härlig du! Hoppas det blev en trevlig biokväll! Då måste du bo någonstans i "krokarna"??? Nu blir jag nyfiken...

  Monica - precis, varmt och ÄRLIGT måste det vara. Hoppas att ni hade en mysig helg tillsammans!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...