tisdag 29 september 2009

DET GODASTE JAG VET...

...ja näst efter chokladbiskvier då, är avokado. Gärna i form av en najs Guaccamole. Jag tröttnar aldrig på det.
Jag gör en superenkel och delikat guaccamole genom att helt enkelt mosa en (eller två eller tre) avocado och sedan tillsätta en skvätt Thai sweet chilisås. I kväll avnjöts den till enchiladas, men den passar ju till så mycket mer. Ja kanske inte chokladbiskvier ändå...

5 kommentarer:

  1. Och påtal om thai chilisås, så är följande mkt gott:

    Ta fram en flat tallrik och sätt en burk creme fraiche i mitten, häll thai sweet chilisås runt om creme fraichen och servera sedan nachochips till. Alltså man tar ett chips och tar lite creme fraiche och av chilisåsen.

    Ulla-Karin
    livetlivet.blogspot.com
    vedanta.nu

    SvaraRadera
  2. Och påtal om thai chilisås, så är följande mkt gott:

    Ta fram en flat tallrik och sätt en burk creme fraiche i mitten, häll thai sweet chilisås runt om creme fraichen och servera sedan nachochips till. Alltså man tar ett chips och tar lite creme fraiche och av chilisåsen.

    Ulla-Karin
    livetlivet.blogspot.com
    vedanta.nu

    SvaraRadera
  3. Och påtal om thai chilisås, så är följande mkt gott:

    Ta fram en flat tallrik och sätt en burk creme fraiche i mitten, häll thai sweet chilisås runt om creme fraichen och servera sedan nachochips till. Alltså man tar ett chips och tar lite creme fraiche och av chilisåsen.

    Ulla-Karin
    livetlivet.blogspot.com
    vedanta.nu

    SvaraRadera
  4. Ulla- Karin - det gör jag också! Mums!

    SvaraRadera
  5. Tala om spamming... mig veterligen så skrev jag bara en gång... få se hur många gånger detta inlägg kommer med...

    //Ulla-K

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...