tisdag 4 augusti 2009

VILL PASSA PÅ ATT TIPSA OM...

... nätbaserade kosmetikföretaget Eleven.se.
På semestern kärade jag ner mig i Marc Jacobs Edt "Daisy". UNDERBAR!

Efter en snabb nätkoll konstaterade jag att jag inte ens skulle tjäna på att handla den på flygplatsen (Tax Free), utan att det skulle bli billigare att beställa den från Eleven.se.

Jag beställde den i söndags kväll, och idag, tisdag lunch fanns den att hämta på mitt utlämningsställe.

Dessutom får man med en liten "goodie bag" med prova på produkter. Det är alltid lika spännande att se vad det är för överraskningar med i paketet.


Den här gången får jag prova på Glow by JLO (Edt), cleansing soap från Maria Badescu och ett underbart doftande skumbad från Fragolina di Bosco - doftar vilda jordgubbar.

Så mitt tips är att om du har några favoritmärken eller produkter inom skönhet- och kroppsvård, så kolla in priserna på Eleven.se. Det har ett stort utbud av märken och produkter och en grym service.

5 kommentarer:

 1. Den sidan kommer jag att shoppa från. Tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. The gemini - vadr oligt att du också tycker att det är en bra sida. De har så mycket att välja på och till väldigt bra priser dessutom.

  SvaraRadera
 3. Glow by J Lo är min favorit! :)

  SvaraRadera
 4. Chrissan - den luktar supergott!!!

  SvaraRadera
 5. Eleven.se är min absoluta favoritsida när det kommer till smink och annat. Jag beställer ALLT där=) Man har det inom 24 timmar, de har bra priser och man får alltid en massa gratisgrejer =)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...