onsdag 5 augusti 2009

BOKTIPS: "LIVETS AVIGA OCH RÄTA" av Kate Jacobs

Det här är en av böckerna jag beställde från Bokus på deras sommarerbjudande (3 pocket för 99:-). Den lät så mysig när jag läste beskrivningen. Och jag hade rätt!
En väldigt bra bok som handlar om några kvinnor som på olika sätt har sin bas i en garnaffär i New York.
Boken handlar om vänskap som inte alltid blir som man tror. Den visar på att vi tenderar att döma andra människor på alldeles för lösa och osäkra grunder. Det vi tror är inte alltid överensstämmande sanningen.
Den handlar om kärlek som inte heller alltid blir som man tänkt sig. Den visar på att man aldrig ska ge upp och aldrig döma ut.
Den handlar om moderskap, som inte alltid är lätt och självklart, men ärligt och kärleksfullt.
Den handlar om livets olika vändpunkter. Om sådant du väntat på och planerat för. Och om sådant som bara händer, fast du inte bett om det.
Låna, köp och läs!
Julia Roberts har köpt filmrättigheterna och kommer att spela en av huvudrollerna i filmen när den spelas in. Jag har en känsla av att boken kommer att toppa filmen. Men jag tror ändå att det kommer att bli en succefilm.

4 kommentarer:

 1. Lät som en härlig bok, den ska jag låna eller önska mig i julklapp =)

  SvaraRadera
 2. Jag gillade också boken men blev så ledsen på slutet. Trots detta ser jag fram mot filmen. Det blir väl till att ta fram stora näsduken eller kanske ett lakan... =)

  SvaraRadera
 3. peppen-Maria - Bra idé!

  Beatrice - I know...

  SvaraRadera
 4. Åååh, den här har jag velat läsa sen jag såg den i kioskhyllan... kanske dags att beställa då!? Till och med omslaget lockar med de glada färgerna och titeln är lite så där fyndig ;-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...