onsdag 24 juni 2009

VINN EN FILM - DJÄVULEN BÄR PRADA


Tävla om DVD filmen "Djävulen bär Prada" med skådespelarna Anne Hathaway och Meryl Streep i huvudrollerna. En riktigt underhållande och lättsam film, tycker jag. Klart sevärd!
För att vara med och tävla ska du i en kommentar berätta om den mest egensinniga chef du har stött på.
Tävlingen pågår t.o.m. 1 juli.


5 kommentarer:

 1. Hej! Det var ju roligt att du råkade hamna till min blogg:) Jag tog och läste lite hos dig också och ser att du är lik mig i med att du också har pluggat lite allt möjligt. Jag är marknadsföringsmerkonom, beteendevetare (inr innovationsteknik) och även elkrafttekniker. Du undrade vad mitt nya jobb handlar om: jag jobbar som driftingenjör.
  Riktigt inspirerande blogg du har!!! Detox skulle sitta fint;)
  Ha det gott:)

  SvaraRadera
 2. Den mest egensinniga chef jag stött på är nog min sambos före detta chef. Själv har jag varit lycklig förskonad från konstiga chefer. Men min sambos fd är så falsk. Hon sa till min sambo att han är så duktig och alltid ställde upp för företaget osv. Bakom ryggen på min sambo sa han sedan till en av hans kollegor att "(sambons namn)kan dra åt helvete". När vi åkte dit för att konfrontera henne så bytte hon hela tiden samtalsämne och slingrade sig. Samma sak har hänt gång på gång. Hon vågar aldrig ta kritik med någon av medarbetarna direkt utan folk får höra det från andra kollegor osv. Hon till och med berättade för mig och min sambo att en av hans kollegor har varit på behandlingshem för narkotikaproblem. Sådant sprider man väl ändå inte vidare? Och om man är konflikträdd, varför blir man då chef, undrar jag...

  SvaraRadera
 3. Den bästa chef jag haft (som sedan blev den värsta, men det är en annan historia) och som jag använder som förebild är min f.d. chef. Han blev chef när han var småbarnspappa och levde efter mottot att familjen är det viktigaste. Där jag jobbade var det fint att ha många anställda under sig och resa mycket, men min chef jobbade aktivt för att minimera resandet (till förmån för famijen) och att flytta underavdelningar till de avdelningar där han tyckte att de passade bättre (han var kvalitetschef). Dessutom höll han hårt på arbetstiden och ansåg inte att vi skulle jobba över i onödan. Själv samåkte han och hade alltså fasta arbetstider. Ett arbete ska klaras av under en 8-timmarsdag, resonerade han.
  En positiv förebild!

  SvaraRadera
 4. Heidi - Jag nogerade vissa likheter ja;-)... till exemepl att vi båda bor i Västerås.

  Carola - Hua, jag får kalla kårar av det du beskriver. Falskhet är bland det absolut värsta jag vet. Fast ibland tycker jag fruktansvärt synd om de falska människorna också.

  malve - det låter som en riktigt humanistisk chef. Kanon!

  SvaraRadera
 5. Hej! Den mest egensinniga chef jag haft är min nuvarande som även är den mest fantastiska chef man kan tänka sig! Men hon fick höra en del när hon valde att gå på fågelskådningskurs istället för afterwork. ;)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...