lördag 27 juni 2009

DETOX ÄR INTE NÅGON PLÅGA

För vore det så, skulle jag inte ägna mig åt det. Jag är nu inne på dag 4 (av 21 !) och allt går planenligt. Jag har ju detoxat förut vid flera tillfällen, men då bara i 10 dagar och med en liten annorlunda kosthållning.
I dag har jag ätit en fantastiskt god soppa gjord på lök, vitlök, ingefära, morötter, broccoli, grönskasbuljong och grekisk yoghurt. Jag mixade soppa relativt grovt och lade i lite grillad kyckling och mozzarella ost. Det var mumsigt.
Till efterrätt blev det hemmagjord glass gjord på grekisk yoghurt, banan och honung. Över det strösslade jag ett glutenfritt digestive kex. Det är det som du ser på bilden ovan. Jättegott det med.
Det här är perfekt mat att äta under Må-Bra utmaningen - äta långsamt och njuta. Dessutom passar det alldeles ypperligt i denna hetta med lättsmält mat.

Ni glömmer väl inte TÄVLINGEN där ni kan vinna filmen "Djävulen bär Prada"!!!

2 kommentarer:

  1. Jag blir sååå inspirerad av dig!

    Jag ska nog prova en detox igen. Förra gången du gjorde i vintras efter nyår så påbörjade även jag ju starkt...men avbröt för att jag blev så dålig med migränen... Säkert en URVIKTIG avgiftning men jag pallade inte trycket då... Nu kanske?

    SvaraRadera
  2. Alltså, jag är verkligen sugen på det där med detox men det är då inte lätt att komma till skott under semestern med grillkvällar, vin och fika på sjön... Och nästa vecka skall jag ut och "kollektivluffa" med Västtrafik och bo på vandrarhem, så det får änna bli längre fram... Men det kommer, var så säker!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...