tisdag 5 maj 2009

VÄRSTA REACHANSEN!!!

Fick ett erbjudande i brevlådan idag att handla en vara med 40% rabatt och resten med 30% rabatt på La Redoute. Det är inte illa!

Då slår jag till.
På den här finfina sommarklänningen till exempel. Den kostar bara 279:- och med 40 % rabatt blir det 167.40. Det är ju nästan gratis!!!
Det blir nog en del annat också. Barnens klädbestånd måste ses över, och kanske råkar det slinka ner något mer till mig...

I brevet frågade de om jag ville att en kompis skulle få handla till samma reapris? I sådana fall skulle jag ge honom/henne "erbjudandekoden".

Ni är väl mina kompisar?!?!?!?

Erbjudandekoden är: 91656

Ta chansen och shoppa hela sommargarderoben till hela familjen. Klicka på länken nedan och glöm inte att ange rätt kod.

03 Logo LR
4 kommentarer:

 1. Åh, den var fin. Skynda dig att beställa så den inte tar slut.
  kram, Wi

  SvaraRadera
 2. Wicke - visst är den somrigt fin! Jag har redan klickat hem den;-).

  SvaraRadera
 3. Ha haa det var ju generöst ;0) Synd att jag är lika lite klänning människa som kjol människa. Tror att 70% av mina kläder är träningskläder...Borde kanske börja tänka på att klä mig mera kvinnligt , DET får bli vårens utmaning!!! Tidningen du tipsar om gillar jag med men den är dyr.Trevlig kväll:0)

  SvaraRadera
 4. Pain... - man ska klä sig i det man trivs i. Det är det viktigaste, och då ser man som bäst ut. Rabatten gäller på ALLA kläder på La Redoute, även träningskläder, så du behöver inte känna dig diskriminerad ;-)...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...