måndag 4 maj 2009

SPIKMATTANS LOVSÅNG!

Jag fortsätter att sjunga spikmattans lovsång.
10 minuter ger mig energi och kraft.
20 - 30 minuter ger mig djupavslappning och en underbar nattsömn.
Den tar dessutom bort mina inflammerade nervknutar under skulderbladen.
Nu ska jag avsluta dagen/kvällen med 20 minuter på min taggiga vän.Just nu är det kanonerbjudande på Shaktimattan på Bodystore.com. Endast 549:- (frakt ingår), gäller till 7/6. Klicka bå bilden nedan.

12 kommentarer:

 1. Visst är den underbar!?
  Beställde en till igår, till min mamma som fyller år. Passar nog henne perfekt som fortfarande har sviter sen hon gick in i väggen för 8 år sen...

  SvaraRadera
 2. Det känns som om man verkligen borde ta och skaffa sig en sådan! Detta står på min önskelista överst just nu - men nu får det bli frisören som jag satsar på denna gång istället! Sedan har månadens pengar runnit iväg!

  SvaraRadera
 3. För mig blir det bara längre och längre tiden på spikmattan. Jag lägger mig på den i soffan och gluttar tv samtidigt.
  Ikväll blev det över en timme på spikarna. Underbart , mosigt härligt.
  Nu ska jag knoppa in och sova riktigt gott.
  Ha det!

  SvaraRadera
 4. Hej och tack för ditt inlägg och tack för att du vill tipsa! Och nu när jag läser här så tänker jag att jag kanske måste prova den där spikmattan iallafall. Alla verkar så positiva!
  Allt gott!

  SvaraRadera
 5. Visste väl att du skulle gilla den! Jag har varit ifrån min i 10 dagar nu så det får bli en lite "spikmattetripp" nu innan läggdags. Härligt!

  SvaraRadera
 6. Nu har jag läst så mycket positivt om denna spikmatta på flera bloggar att jag kort och gott har beställt en =) Nu återstår att se om den kan hjälpa ömmande axlar och rygg. Jag är dock hoppfull.

  SvaraRadera
 7. Har läst din toppen-blogg ett tag nu. Borta från arbetsliv i snart 9 år p.g.a "utbrändhet", fibromyalgi, whiplash. I dag beställde mina fingrar spikmattan utan att jag kunde hindra dem :-) FÖrsökte intala dem att jag inte har råd, men å andra sidan motsvarar det 2 besök hos naprapaten exkl. 10 mil bilkörning varje gång.... Spännande!!!

  SvaraRadera
 8. Förra veckan upptäckte jag något mer som den hjälper imot!
  Jag va iväg med jobbet och jag hade inte mattan med mig. Kunde inte sova pga mina restlesleg! Jag hade inte tänk på detta tidigare men mattan stillar även detta myrkrypandet!!

  SvaraRadera
 9. Min matta har kommit...men jag har inte tagit mig tid (!) att prova den ännu. Men ikväll sker det! Ärligt talat är jag lite rädd för att det ska göra ont...

  SvaraRadera
 10. ja, det är verkligen skönt att ligga på den, eller snarare efteråt. Men jag är ännu lite skeptisk efterosm jag började må illa och tom kräktes. Nu vet jag ju inte om det var mattan eller magsjuka. Fler tester krävs för detta. Ska prova igen när jag är lite piggare.

  kram,kram!

  SvaraRadera
 11. Ja nu har jag också skickat efter spikmattan.Den såg så "skön" ut igår,när jag var ute och uppvaktade dig och Amanda.Hoppas jag blir "botad" från allt ont i länd och ben m.m.

  SvaraRadera
 12. Chrissan - vilken kanonpresent!!!

  Lotta - Den kostar ju en slant, men om man slår ut summan på antalen gånger man kan använda den och den nyttja den gör, så är det väl investerade pengar. Hoppas du har möjlighet att prioritera den framöver.

  Plingen - det är som en drog, fast en bra en...

  maria - tack själv! Absolut att du måste prova spikmattan!!! Den är guld värd.

  Monica - snacka om abstinens jag skulle få...

  Beatrice - det är jag alldeles övertygad om att den kan. Mig hjälper den kanon med just det. Skriv och berätta vad du tycker när du provat.

  AnJa - Välkommen hit, och tack för berömmet! Roligt att du tycker om det jag skriver.Jag lovar att du kommer att "tjäna in den" i ett nafs. skriv och berätta om vad du tycker.

  Birgitta - Välkommen hit!förstår att den kan vara bra för kryp i benen.

  tant t - ha det så skönt på "premiärligget" (oj, kan man säga så? Som om man är spikmatteoskuld liksom ;-)...) Rapportera gärna!

  Katti - hoppas verkligen att det blir bättre andra gången (sorry, men nu gör jag kopplingar till svaret ovan till tant t. Andra gågnen brukar ju kunna bli bättre än premiären...)

  Mamma - Jag tror att den kommer att vara kanon för dig. Ska bli så roligt att höra vad du tycker när du använt den några gånger. Puss & Kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...