söndag 17 maj 2009

KLÄDER ATT MÅ BRA AVJag är intresserad av kläder och mode. Men jag är inte en slavisk följare av modets alla trender. Självklart påverkas jag av de trender och modet som råder - det gör vi alla vare sig vi vill eller inte.
Men kläder och mode har även en annan, viktig aspekt för mig. Kläderna ska få mig att må bra, trivas med mig själv och utstråla samma energi som jag känner inombords. Kläder är verkligen FEELGOOD för mig. Jag skulle aldrig drömma om att köpa eller bära något som jag inte trivs i.

Jag tycker om "glada" kläder. Kläder i klara färger och gärna med härliga mönster. De ger mig energi och glädje att bära dem. Känner jag mig lite trött och hängig på morgonen kan ett plagg jag tycker om ge mig energin tillbaka.

Ibland kan det även vara skönt att göra tvärtom. Att låta tröttheten eller "deppigheten" få finnas kvar. Då kan jag ta på mig något mjukt och skönt, men i en mer dämpad färgskala. Det är som om jag då har ett behov av att "boa in mig".

Men de allra flesta av plaggen i min garderob går i härliga färger. De är också sådana kläder jag oftast letar efter och köper. Som den här underbara koftan på bilden - från Haléns. Den blev jag kär i alldeles nyss. Röd och vacker med ett fint hjärtmönster. Den skulle få mig att må bra många gånger. Nu är den här månadens klädbudget redan överskriden med råge, men kanske nästa månad att jag beställer den. Jag tror att den skulle kunna ge mig många glada dagar ;-)...

 • Hur känner du för de kläder du väljer att bära?


Halens 468x90 Rosa

2 kommentarer:

 1. Hej Ulrika! Det var ett tag sedan jag kommenterade hos dig. Jag smyger runt här för att må bra. Jag har behövt din blogg i en tung period. Jag har gjort upp en hel del i mitt liv och börjar "på ny kula" nu. Familjen kvarstår tack och lov, utan dem skulle jag inte vara mycket, de är ett stort stöd - både tonårsbarnen men också min make.

  Men hälsotillståndet. Prestationsjunkie som vill vara snygg, smal och effektiv :-) Behöver en paus i måsten - behöver må bra på ett bra sätt. Återkommer om detta.

  Jobbet. Måste göra något åt arbetssituationen - söka arbete för fösta gången, det har alltid annars varit andra som har sökt mig. Nu måste JAG göra nåt det. Alla barn i början.

  Bloggandet. Bloggandet måste ge nåt positivt! Förra bloggen blev plötsligt en må dåligt blogg när syftet var att må bra?! Näe nystart även här så ny adress gäller till mig. Hoppas att du kommer hänga med dit. Jag uppskattar både dina komnetarer men framförallt dina inlägg!

  Detta blev långt men har ju så mycket som ska ut! Dessutom så har jag i min reestart beställt en massa nya kläder och det piggar upp. (med tanke på ditt inlägg) Hittade mycket på Halens, Bonaparte och Laderoute. Så pinglan är på g... ;-)

  Många kramar hon, prestationsjunkien bakom Årstidens bloggar!

  Ny adress: http://tantgrontantbrun.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Årstiden - så roligt att höra från dej!
  En paus är precis vad du behöver!
  Ska bli trevligt all följa din nya blogg. Jag har redan varit inne och kommenterat.
  Stor kram och lycka till med allt det "nya".

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...