fredag 10 april 2009

DET ÄR SPRING I LUFTEN

Och då menar jag det i dubbel bemärkelse. Alltså både spring som i vår och spring som i benen.
Jag var ute på årets första joggingrunda nu på morgonen. Tänkte att det passade bra att ta premiärturen på långfredagen då vi ska minnas Jesu lidanden;-)... För jag är inte en sån' där "hardcore-löpare" som springer året runt, utan jag är mer en "säsongare".
Ni som följer mig här på bloggen vet också att jag är en varm förespråkare för vardagsmotion. Jag vet att motion är nyttigt, viktigt och hälsosamt, men jag känner att den måste passa in i mitt liv som det ser ut just nu. Då är jogging perfekt som en pulshöjande och konditionstränande aktivitet. När det passar är det bara att snöra på sig jogginskorna och bege sig ut på en lagom lång runda.

Så gjorde jag alltså idag. Och det har INGENTING att göra med det gigantiska påskägget jag fick häromdagen... Tänkte att så här första gången på säsongen får det bli lite intervallträning - joggning varvat med promenad. Men icke! Ulrika är i bättre form än hon själv tror :-D!
Det är ju positivt när det är åt det hållet...

Vill passa på här och nu att
önska er alla en
Riktigt härlig påskhelg!
Psssst! När det gäller maten, ÄT och NJUT. Ät långsamt och njut av de goda smakerna som du uppskattar Ät som en gourmé och plocka bara åt dig av det gottaste. Då kommer du bli nöjd utan dåligt samvete - om du tenderar att drabbas av det i samband med mat...

6 kommentarer:

 1. Jag önskar dig en riktigt Glad Påsk, Ulrika!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ulrika, du som har så många bra råd i rockärmen! Hur ska jag komma igång med jogging?

  Jag är så vansinnigt sugen på att jogga i skogen av nån anledning, men skulle behöva en puff i rumpan, aka en-bra-komma-igång-metod. Nåt bra tips att komma med?

  SvaraRadera
 3. Tack och en riktigt fin och glad Påskhelg till dig Ulrica!

  SvaraRadera
 4. Tezzan - tack härliga! Jag önskar så klart detsamma!

  Jessica - håll utkit! Jag tänkte skriva ett inlägg om det alldeles snart :-)!

  S o F - oh ja! Det ska jag se till att få. Tack!

  SvaraRadera
 5. Great! Och Glad påsk såklart =)

  SvaraRadera
 6. Jessica - hahahaaaaa, håll "utkit" - uttalas utskit (asgarv). Jag menar så klart att du ska hålla utkik, men det förstod du ju ;-)...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...