måndag 23 mars 2009

RENSA I RÖRAN UTMANINGEN V.13

Jag kastar inte in handduken, men begär en veckas dispens Min utmaning förra veckan som var att rensa garderoben blev nämligen lite större än vad jag planerade från början. Att säga att det blir en total garderob make-over är väl en överdrift, men rensningen "smittade av sig" på mannen som beslöt att de behövdes lite ny garderobsinredning i form av trådbackar.
Inte mig emot!

Just precis NU håller mannen på att skruva in dessa nyinförskaffade trådbackar. Dessutom gäller rensningen nu inte bara min garderob, utan två till - mannens (som han får rensa själv) och vår gemensamma.
Resultatet får ni se i slutet av denna vecka!
Hur går det för er andra som är med i Rensa i röran utmaningen? Är du fortfarande "PÅ"?
Nytillkomna är varmt välkomna att haka på - om ni törs ;-)! Läs mer om hur Rensa i röran utmaningen går till HÄR.

7 kommentarer:

 1. Jag är på den här veckan, men har idag redan klarat av rensningen:-)
  Jag har röjt upp i Loppans rum och slängt en massa skräp och sorterat leksaker. Det var välbehövligt!

  SvaraRadera
 2. Dotterns rum tog ju hela förra helgen men där är fint nu! Sen har jag rensat bland kläder och skänkt bort massor! Jag fortsätter på den inslagna banan denna vecka och fortsätter rensa bland familjens alla kläder. Det är en sak att rensa byråar och garderober som jag hittills gjort men när jag ska ge mig i kast med klädkammaren får jag nog ta semester!

  SvaraRadera
 3. Förra veckan blev det ingen rensning hos mig, men särbons skafferi fick sig en rensning. Denna vecka blir det förmodligen hobbymaterialet som får sig en genomgång. Det har av någon anledning förökat sig sedan senaste rensningen! :) //Tiana

  SvaraRadera
 4. Jag fick rensat i lådor och på hyllor i garderoben. Den här veckan rensar jag ut böcker för att skänka till en bokloppis som samlar in pengar till välgörande ändamål.

  SvaraRadera
 5. Alla - så härligt att höra att ni fortfarande är i rensartagen! Visst är det befriande att bli av med massa skräp?!

  SvaraRadera
 6. Denna vecka kommer det inte att bli så mycket att slänga, jag passar på att organisera om mina album med scrapsidor, flyttar om och märker upp album.

  SvaraRadera
 7. Den här veckan mina stora tös rum röjas och hon får förstås vara med.
  Och min sambo är överlycklig för att jag antog den här utmaningen

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...