torsdag 12 mars 2009

EN RIKTIG WOW-UPPLEVELSE!

Jag lyssnar nu på en alldeles underbar cd-bok "Munken som sålde sin Ferrari" av Robin Sharma.
Jag hade redan innan jag började lyssna bestämt att jag bara skulle lyssna när jag var ute och gick eller satt i bilen på väg hem från jobbet. Nu när jag har börjat lyssna inser jag att det kommer bli ett väldigt intensivt gående från min sida den närmaste tiden. Berättelsen är nämligen alldeles fantastisk. Jag är helt tagen.
Läser gör Stefan Sauk. Att höra hans behagliga röst berätta, rakt in i huvudet (utan att störas av omgivningens ljud) gör att det hela blir en nästan religiös upplevelse.
En sådan story och ett sådant djup. Häftigt. Jag känner igen många av mina egna tankar och reflektioner kring människan och hennes funderingar kring livet. Samtidigt presenteras det på ett sätt så att jag får nya distinktioner hela tiden.
Med andra ord ska jag ut och gå igen, för andra gången idag.... Måste får höra mera!

6 kommentarer:

 1. Har läst den, håller med om att den är helt fantastisk, själv läser jag just nu efterföljaren "Finn din livsuppgift" även det är en bok som man gärna inte lägger ifrån sig förren den är utläst.
  Citat ur boken
  "Gör ditt bästa och låt livet göra resten"
  Skulle vara en suverän bok till bokcirkeln.
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 2. moonroose - ja, då förstår du varför jag är så begeistrad. Vad roligt att uppföljaren också är bra. Jag tror att jag får en extra dimension genom att LYSSNA på boken. Det liksom "sätter sig" direkt in i hjärnan, vishet på vishet, klokhet på klokhet.
  Ser fram emot att få lyssna på eller läsa uppföljaren.
  Bokcirkel kan det definitivt bli1 Tack underbara du för tipset.

  SvaraRadera
 3. Åh så härligt! Jag har funderat över den många gånger. Men nu gör jag nog inte det längre. Nu vill jag också läsa eller höra:)
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 4. God morgon!

  Tack Ulrika, nu har du fått mig också att gå långa promenader och var vaken alltför länge på kvällarna!
  Att lyssna på ljudbok blev en mycket positiv upplevelse!
  Ha en skön helg!
  Kram Annika

  SvaraRadera
 5. När jag läser ditt inlägg går min tanke av någon anledning direkt till Paulo Cohelo´s böcker (kanske inte rätt stavning på hans namn), som jag tycker är helt underbara! Är detta något liknande?

  SvaraRadera
 6. Har läst boken men det var ett bra tag sedan nu. Den var verkligen såå bra! Kommer med all sannolikhet att läsa om den, vill ju gärna göra övningarna också.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...