torsdag 5 februari 2009

TITTAR PÅ ANNA SKIPPER...

...och äter OSTBÅGAR.
Känns helt ok.
Min kroppstyp behöver nog det!

PS. Kvällens avsnitt av "Du är vad du äter" var det bästs hittills. Hejja Sanna!

5 kommentarer:

 1. Gott det lät, ååååh vad jag längtar efter choklad, kakor och chips efter denna raw-dag!!!!!

  SvaraRadera
 2. Maria - du hörde väl vad Anna Skipper sa. Det gäller att ha BALANS. I morgon kan du leva på bara choklad, kakor och godis, så har du läst det!

  SvaraRadera
 3. Men så typsikt att jag missade det avsnittet! Men det var hockeyn som drog för vår del! Är så glad över att Sverige besegrade Ryssland!

  Kram Sus

  SvaraRadera
 4. Fill me in,please! Vad var det som var så bra i gårdagens program? Jag såg det inte själv som ni förstår, för jag brukar inte titta på Anna Skipper. Tycker hon är skitjobbig.

  SvaraRadera
 5. Sus i dus - Ja det är väl nåt att glädjas åt, även om jag inte är hockeyfantast direkt ;-)!

  Tezzan - först och främst var det att det i programmet var väldigt LITE Anna Skipper. Fokus var istället på Sanna Bråding som haft missbruksprobelmatik sedan 11-års ålder. Sanna var så modig genom att berätta och visa sin sårbarhet för hela svenska folket. Hon hoppades att kunna hjälpa andra som befinner sig i samma situation som hon. Hon berättade t.ex. att det var först nu, då hon fick träffa en missbruksterapeut genom Tv-programmet som hon kunde gråta. Hade inte känt några känslor alls på många, många år. Allt sådant "drogade hon bort" på ett eller annat sätt.
  Mycket sevärt program! Håll utkik efter reprisen!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...