söndag 8 februari 2009

INTE SÅ FÖRTJUST I KONSTLAD SKÖNHET...

... är jag. Men ibland kan det vara skönt att hjälpa naturen på traven lite grann.
Som nu efter några vintermånader som kryllat av baciller och virus, mörker och elände.
Det är inte så att man går omkring och känner sig fräsch och redo att möta våren ( var är den förresten???) precis.
Efter att ha använt lite BUS (Brun Utan Sol) bara några tillfällen och att ha använt mig av DentaWorks Tandblekning (deras smidiga penna/pensel) under ett par veckor så känner jag mig faktiskt lite piggare. Lite lätt "solkysst" hud och ett par nyanser blekare tänder - just the way I like it. Ingen som kan tro att jag "fuskar", så schhhhhhhhhh....
PS. Stavningskontrollen föreslog att jag skulle byta ut piggare (.... känner jag mig faktiskt lite piggare) mot YPPIGARE, men det vet jag inte om jag håller med om ;-)...Hallå våren! Var är du! Jag är redo!

3 kommentarer:

 1. Hej Ulrika, blev så inspirerad av dina ord om tandblekning så jag slog till och beställde ett penselkit! Det blir mitt första skönhetsingrepp. Lär väl inte skada.. Känner tre personer som gjort olika ingrepp, av olika skäl. Finns många odiskutabla skäl. Hör mitt dit? Nja.. Kul Blogg! Läste om den i Latte, ligger nu bland mina favoriter.
  Stefan

  SvaraRadera
 2. Jag tycker som du. Och jag gör nästan som du har gjort. *s*
  Det gör att man känner sig piggare:)
  kram Lallis

  SvaraRadera
 3. Stefan - tack för dina värmande ord! Ingrepp är jag INTE förtjust i. Då talar vi knivar och sprutor etc. Jag tror nämligen inte på att man kan köpa sig den sortens "ungdom och skönhet" - den ligger på ett annat plan. Sedan kan det absolut finnas skäl för en del personer att använda sig av plastikkirurgi, men det är en annan diskussion.
  Jag anser inte att tandblekning är ett "ingrepp". Min tandläkare har jämfört det med att gå till frisören och färga håret eller bleka slingor.
  Den här typen av tandbblekning ljusar upp dina tänder en eller flera nyanser beroende på önskemål och förutsättningar. Det blir alltså ingen konstlad, bländande kritvit tandrad som möter dig i spegeln. Hollywoodleenden känns inte äkta, tycker jag. Resultatet blir naturligt och fräscht. Inga bieeffekter i form av ilande tänder etc. upplevde jag heller.
  Hoppas att du blir nöjd! Hör gärna av dig och berätta vad du tycker.

  Lallis - precis det som är meningen. Man gör det för SIN EGEN skull. Kram.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...