onsdag 7 januari 2009

YES, NU ÄR DEN HÄR...

... den där härliga känslan av energi och ren livsglädje som kommer efter några dagars detox. Jag njuter!

5 kommentarer:

 1. Den energi och livsglädje du känner är kroppens sätt att försöka få ut (stenålders-)människan på en jakttur! Du får i dig för lite mat (=näring), helt enkelt.

  Men det är ju ingen fara med 10 dagars "detox", bara ingen får för sig att hålla på med den dieten längre.

  SvaraRadera
 2. Det er en så god følelese at den nesten ikke kan beskrives eller hva:-))
  Altfor lenge siden jeg har fått kommet innom deg.Tittet litt nedover..vet ikke hvem hun Anna er,men hun er vel fanatisk i følge dere...og det kan være et dårlig tegn..Vil også få vinkle det andre veien som er selvopplevd.Velger man å leve helt "rent" skal ikke det være feil for andre heller.Du kan ikke tro hvor mye "kjeft"jeg har fått fordi jeg ikke drikker alkhohol,spiser godis etc..Nei;la hver og en få bestemme over sitt eget inntak..Det blir absolutt ingen brist hverken fysisk eller psykisk ved å ikke spise chips,sjokolade eller drikke vin..
  Verdens deiligste dag til deg & Stooor klem fra Randi

  SvaraRadera
 3. O jag börjar känna den härliga känslan när kroppen börjat träna igen! Om jag bara inte hade sån för***d träningsvärk;)

  SvaraRadera
 4. Njut på du bara!! :)

  Har jag berättat att maken och jag har en fotoblogg ihop (numera)?

  Han tyckte så vansinnigt synd om mig som inte har nån blogg längre, så han tyckte att jag åtminstone kunde lägga in lite bilder på en fotoblogg. Och vad gör jag inte för min älskade.. ;)

  Om du har lust kan du titta in.

  Kram!

  http://kulturinatur.blogspot.com/

  SvaraRadera
 5. Tezzan - ja, det är ju svår att avgöra hur mång kalorier jag får i mig, men det är inte någon lågkaloridiet egentligen med tanke på att jag äter mycket nötter, mandel, fet yoghurt och feta ostar. Men det kanske ligger något i det. Tänker osökt på tjejjer/kvinnor som svälter ständigt och frivilligt svälter sig. Blir de så här höga och energifylda. Då förstår jag att de klarar av det. Usch, hemska tanke!

  organic-lizzi - Ja, härligt är det. Anna Skipper är en "kostexpert" som har program på svensk TV och som minst sagt är fanatisk.
  Precis som du skriver så är det upp till var och en att välja sin livsstil. Det låter jättehärligt med ditt val, tycker jag. Vi måste lära oss att lita till oss själva.

  Mie - Precis den känslan, fast minus träningsvärken ;-).

  S o F - Tack för tipset. Det ska kollas upp pronto. Vilken härlig man du har!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...