onsdag 7 januari 2009

HAR LEKT FOTOMODELL IDAG!

För några veckor sedan blev jag intervjuad av lokalpressen, VLT. Det var en intervju till deras helgmagasin LATTE - en bilaga med skön må-bra och helgfeeling. Intervjun handlade om mitt jobb som coach och min blogg.

I dag var det alltså dags för fotografering. Jag är ungefär lika bekväm framför en kamera som jag är i tandläkarstolen - då förstår ni förutsättningarna. Fotografen Jonas var dock jättetrevlig och efter en försäkran om att Photoshop kan göra underverk skred vi till verket.

Det blev först plåtning (fotomodell snack ;-)...) i studion, med stativ, "reflektorer" (heter det så?) och till och med en fläkt. Fläkten kom till då fotografen undrade om jag hade några förslag på vad vi skulle göra.
- Finns det en fläkt? hör jag mig själv säga. Såg framför mig Carola - vet inte varför eftersom jag inte är särskilt förtjust i henne.
Fläkt blev det, och snurrar och hopp. Tur att man har sett Top Model!

Sedan blev det plåtning utomhus vid vår vackra Svartå. Även där blev det hopp och studs hit och dit. Jag skulle ju se inspirerande, färgstark och fartfylld ut. Inte lätt att åstadkomma det minsann.

Den 17 januari är det tänkt att hela alltet ska hamna i tidningen. Ska bli mycket spännande att se. Tydligen kan man få både vitare tänder, större bröst, smalare midja och slankare ben med hjälp av Fotoshop. Halleluja!

7 kommentarer:

 1. haha... låter som om du har haft en rolig dag med plåtningen... kanske kan det bli verklighet när man blir smalare... men dit är jag på väg nu...
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Det låter ju riktig spännande. Hoppas vi få se resultatet. Ha det så bra / ela

  SvaraRadera
 3. Kul med uppmärksamhet! Det är du värd ;) Psst det är jag som vill ha den gråa mössan med grå tofs... ;)

  SvaraRadera
 4. Så spennende da:-) Bor jo langt unna,så hadde vært morsomt om du scanner inn når det kommer..
  Natti..natt & Klem Randi

  SvaraRadera
 5. Lotta - ja, det var roligare än jag trodde;-). Är som sagt inte så förtjust i att stå framför kameran annars... Men du, det är väl inte en viktfråga om man kan vara med på bild. Finns så många härliga "fullvuxna" tjejjer/kvinnor som defintivt borde ta lite mer plats i tillvaron. Det gäller bara att våga! men jag förstår och respekterar hur du tänker...
  Och snart är du där!

  Ela - Det var ett äventyr i vardagen. Ska se om jag kan bjuda på något framöver.

  Fröet - Tack snälla! Den grå är snart på G ;-)...

  organic-lizzi - Jag ska försöka visa upp resultatet sedan om det går bra rent tekninskt. Hoppas du hade en skön natt!
  Ulrika

  SvaraRadera
 6. Lite roligt är det allt. Jag har figurerat i Alingsås Tidning och TTELA (Trollhättans tidning, nästan två sidor!) och lite spännande är det allt! Kul!

  SvaraRadera
 7. Ja, man kan göra vad som helst i photo shop :D

  Låter som du hade roligt iaf och jag hoppas det kommer en länk till artikeln så man kan läsa den?!

  Tackar också för omtanken du lämnade på min blogg.

  Kramizar

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...