lördag 17 januari 2009

FÖRBEREDELSER INFÖR RENSNINGEN

Först måste jag bara få säga att det är FANTASTISKT ROLIGT att så många har anmält sig till min "RENSA I RÖRAN -UTMANING"!!! Tänk vad vi ska kunna peppa och inspirera varandra på vägen!
Det är inte försent än att anmäla sig. Vi kör igång nu på måndag, men självklart går det även att anmäla sig under tiden utmaningen pågår. Det är bara att skriv in en kommentar hit till mig, så lägger jag upp ert namn och länkar till er blogg.
För er som läser, men som inte bloggar själva går det naturligtvis också att vara med. Skicka in en kommentar om ert intresse bara. Redovisa hur det går för ni göra i kommentarer här på min blogg.

På måndag startar alltså "RENSA I RÖRAN UTMANINGEN", men jag vet att flera av er har tjuvstartat ;-). Känner mig själv jättesugen på att köra igång. De flesta av er har säkert redan funderat ut var ni ska börja rensa. Lite andra tankar kan vara bra att ha i bakhuvudet nu när vi ligger i stargroparna så att rensningen blir så effektiv som möjligt.
Ha dem i bakhuvudet när du står inför din rensnings-uppgift:
 • Använder jag den här?
 • Hur länge sedan var det jag använde den och hur hög är sannolikheten att jak kommer att använda den inom en rimlig framtid?
 • Kommer jag att få användning för den?
 • Är det för gammalt (bäst före datum passerat)?
 • Finns det någon annan som kan få användning av den?
 • Om föremålet inte längre ska finnas kvar på sin plats, var ska det ta vägen då? Sorteras undan för att kunna användas sedan? Behöver den finnas lättillgängligt? Kan jag ge bort den till någon som har bättre användning för den? Finns det någon som vill byta /köpa? Ska den slängas? Hur sopsorteras den i sådana fall på bästa sätt?

Lycka till!

4 kommentarer:

 1. Det här blir en "nyastart" på min utrensning i samband med köpstoppet. Det dog liksom ut... Då skulle jag rensa en kasse i veckan vilket det verkligen var i början men sen gick det väl "så där"...

  SvaraRadera
 2. Lägg till mig i listan. Klart jag rensar vidare!

  SvaraRadera
 3. Det här känns bara urhärligt:)
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 4. Monica - då väcker vi liv i den tillsammans ;-). Nu får du massor av pepp och inspiration av övriga deltager i utmaningen.

  Tinda - du är med på listan nu :-D. Kul att du hänger på!

  Lallis - Visst ska det bli roligt. Snacka om många som är sugna på att dra igågn. Så roligt!!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...