måndag 12 januari 2009

DETOX DAGBOK DAG 10


Så var det då den sista dagen i denna detoxkur. Det har gått fantastiskt bra, måste jag säga. Det är som sagt fjärde gången nu jag kör denna kur, och det verkar som om det går lättare och lättare för varje gång. Nästa gång det är dags torde bli i slutet av sommarsemestern. Två gånger om året är lagom att köra för mig.
Frukost
Citronvatten. Jordgubbar, grekisk yoghurt, cashewnötter och honung. Detox the.
Mellanmål
Raw hallonmuffins och grönt the.
Lunch
Råkost. Stekt zucchini, champinjoner och vitlök med strösslad fetaost och semsamfrön över. Vatten. Grönt the.
Mellanmål
Frukt, färskpressad jordgubbsjuice, nötter.
Kvällsmat
Tomat och avocadosallad med chevréost. Mineralvatten.
Mellanmål
Frukt, grönt the.
I morgon börjar jag så smått att gå över till mer "normal" föda. Det gäller att inte ha för bråttom, för då kan du få problem med magen. Jag brukar börja med att lägga till fisk, kyckling och potatis. Jag fortsätter att äta MYCKET frukt och grönt.
Av någon anledning så brukar jag aldrig vara sugen på pasta. Det kan ta veckor innan jag äter det. Pastan känns som en stor, tung klump i magen. Vet inte riktigt varför det är så.
Summeringen är att jag känner mig nöjd med den här detoxkuren, trots att jag tvingades ta pencillin mitt i. Till er andra som håller på att detoxar just nu önskar jag fortsatt lycka till! Rapportera gärna hur det går för er.

2 kommentarer:

  1. wow bra jobbat tjejen!! :) /en som inte detoxade men det är ju aldrig för sent ;)

    SvaraRadera
  2. Maria - Tack för påhejjningen! Det är alltid skönt att veta att man har support. Visst kan du detoxa vid annat tillfälle, men du har väl ätit riktigt nyttigt ändå ;-)?

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...