onsdag 21 januari 2009

DET HÄR VILL NI LÄSA MER OM...

Min undersökning över vad ni bloggläsare vill läsa mer om här hos mig än nu klar, och resultatet blev som följer:
 1. MEDVETEN NÄRVARO (47 %)
 2. SJÄLVKÄNSLA (44 %)
 3. FÖRÄNDRING / MOTIVATION (41 %)
 4. LYCKA (38 %)
 5. RELATIONER I ARBETE / PRIVAT (36 %)
 6. AVSLAPPNING / MEDITATION (33 %) samt AFFIRMATIONER / MÅLBILDER (33 %)
 7. STRESS (30 %)
 8. VARDAGSBETRAKTELSER (27 %)
 9. (VARDAGS)MOTION (25 %)
 10. MAT(O)VANOR (19 %)
 11. BOKTIPS (16 %)

Tack snälla, alla ni som var med och röstade! Jag kommer att skriva mer om alla ämnen ovan och har redan börjat skriva några inlägg om "självkänsla". Fler är på gång under den närmaste tiden. Ett annat område som jag ännu inte har berört här är "realtioner i arbete/privat". Det är egentligen det som är mitt huvudområde som Beteendevetare (arbetslivs- och socialpsykologi) och jag ser mycket fram emot att delge er mina funderingar här framöver.

Du är även fortsättningsvis välkommen att höra av dig med funderingar och önskemål om vad jag ska skriva om. Vill du inte skriva i en kommentar kan du kontakta mig på min mailadress: ulrikagabriel@hotmail.com

Och naturligtvis är jag även fortsättningsvis jätteglad över alla er som förgyller mina inlägg med era kommentarer. Ett utbyte av tankar och erfarenheter ger ämnena som berörs ännu mer "stuns".

6 kommentarer:

 1. Hej, jag tycker om din blogg för den är så innehållsrik. Igår fick jag ett nyhetsbrev från en sida som jag tror du kanske också är intresserad av eftersom du också tycker om Feng shui. Här kommer adressen: http://www.kristallrummet.se
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Jag är nyfiken, hur går det med glasögonen?

  SvaraRadera
 3. Instämmer med Monica, vad blev det för val av glasögon?

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att ha funnit din blogg! Du ska veta att den är jättebra och en riktig guldkista av kunskap/tips att ösa ur!!

  Tack Ulrika för att du vill delge oss dina kunskaper :-)

  SvaraRadera
 5. JA gårdagen var helt otrolig!

  Men denna dag fortsatte i samma spår som i går. Det började med när jag skulle parkera min bil på min parkering och jag var redan sen och jag börjar vanligen klockan 9:30...


  När jag i alla fall skulle svänga in på min parkering så står en stor lastbil och lastar en massa SJ pallar, jag väntar otåligt och det visar sig att jag kommer till butiken kl 9:40... Vad less man blir i bland!

  Sedan när jag i dag slutar klockan 15:30 så står man och grejar med kunder så jag kommer inte i väg förrän kl är 15:45...

  Men nu ska jag ladda för Modomatchen på TV med en stor kopp kaffe och frukt eftersom jag tänker på vad jag stoppar i mig. ;o) Jag vill ju bli några kilon lättare...hehehe eftersom jag gått upp lite mycket i vikt och det är inte kul! Blä!

  Jag har helt enkel ätit för mycket och rört på mig för lite!

  Förmodligen det sistnämnda. Enkel ekvation egentligen!

  Men nu kör jag snart igång igen med träningen och det blir mest boxning! ;o)

  Kul att se hur folk röstat på vad de vill läsa om på bloggen!

  Du är så duktig på att kommentera, jag snokar mycket här men lämnar inte alltid spår efter mig tyvärr!


  Kram Sus ♥

  SvaraRadera
 6. Cecilia - Tack snälla du för komplimangen! Jag blir jätteglad över att höra att du tycker att min blogg är innehållsrik. Och tack för tipset på hemsidan. Den ska jag definitivt kolla upp.

  Monica & Utsidan - Det kan ni gott vara, nyfikna alltså ;-)..
  Faktum är att jag inte har bestämt mig ännu. Har bokat tid för synundersökning på måndag, och då måste jag ju bestämma mig. Svårt. Kan verkligen tänka mig ALLA bågarna, men då det inte är ekonomiskt försvarbart måste jag välja en. Jag återkommer med bildbevis sen :-D.

  Vendela - Tack snälla, härliga du för dina lovord. Om du visste vad stolt jag blir. Växer en halvmeter minst (och jag som redan är nästan 1.80, då kan du tänka dig hur jag ser ut ;-)...). Jag blir bara så glad om någon kan hitta något här hos mig att inspireras av. Då är mission completed...

  Sus - din stackare vad du behöver stå ut med. Elände är ordet!
  Ja, den där ekvationen mellan intag och uttag på mat- och motionskontot är inte alltid så lätt att få ihop... Fast jag är rätt övertygad om att du om någon får rätsida på den ganska så snart!
  Och du ska veta att du alltid är välkommen hit, vare sig du snokar eller lämnar ett litet avtryck.
  Kram tillbaka.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...