torsdag 11 december 2008

VILKEN DAG!

Kort summering.


 • Arbetat 8 -16

 • Mannen hämtade hem vår nya bil - nice.

 • Missade yngsta dotterns luciatåg, snyft (men det går fler tåg - fniss)

 • Full underhållning på sonens luciatåg på särskolan. Jag verkligen älskar dessa härliga ungars närvaro och äkthet.

 • Missade "mina" skolbarns luciatåg i tvåan (arbetar deltid som fritidspedagog), men jag får se en repris i morgonbitti.

 • Njöt till fullo av äldsta dotterns luciatåg. Snacka om ståpäls. Det är någonting särskilt med barnröster och luciasånger. Jag får alltid väldigt nära till tårarna.

 • Sonen klämde handen i nya bilens dörr. Smärta, blod, panik.Besök på akuten med pappan. väntar på röntgenresultat. Ont i mage och själ.

5 kommentarer:

 1. Själv gråter jag alltid när barnen går lucia, har skolavslutning eller liknande. Trodde jag var en ovanligt sentimental mamma. Skönt att höra att jag inte är ensam ;)

  SvaraRadera
 2. Millioner av varme tanker..Håper det går bra med han nå..
  Litt av en dag skjønner jeg.Måtte le godt av at "det går flere tog":-))
  Natta til deg&Klem fra Randi

  SvaraRadera
 3. När jag läste detta inlägget igårkväll måste jag ha varit trött eller distraherad. Missade nämligen sista punkten om din sons hand. Nu ser jag den och hoppas innerligen att allt gick bra.

  Kramizar

  SvaraRadera
 4. Tezzan - Inte är du ensam inte. Tror att kombinationen barnröster, julsånger och förväntan gör många föräldrar lite blanka i ögonvrån. Fast jag kan förstås storböla om det vill sej...
  Tack för omtanken, sonen blev bandagerad efter att de konstaterat att det blivit en spricka i ett finger och en nagel på trekvart. Barn har gott läkkött som tur är.

  organic-lizzi - Tack snälla för tankar och kramar!

  SvaraRadera
 5. Läste någonstans att du arbetar som fritidspedagog. Funderar på att läsa till det, men vet inte så mycket om yrket. ;) Kanske kan du hjälpa mig att besvara några frågor? :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...