fredag 5 december 2008

EGOLOGISK ADVENTSKALENDER LUCKA 6

EN BRA KALENDER FÖR ETT NYTT BRA ÅR

Snart är det slut på ännu ett år och ett nytt står för dörren. Om du, liksom jag, har svårt att få någon ordning på din tillvaro utan en kalender som ständig följeslagare, så är det hög tid nu att skaffa dig en ny kalender nu.

Jag tycker att det är en sådan härlig känsla med en NY kalender. Den är liksom full av nya möjligheter för ett nytt år – full av tid också till att börja med ;-).
Lägg lite extra möda på att hitta en kalender som passar dig. Hur vill du använda den? Hur mycket plats behöver du för att skriva? Hur stor ska den vara? Välj en kalender som du dessutom tycker är vacker att se på. Det kommer då att bli så mycket roligare att använda sig av den.
Tänk också på att använda kalendern med andakt. Fyll den inte med saker som du inte själv är så pigg på. Kanske ska du redan nu boka in ”egen tid”. Låt din nya kalender bli en riktigt god vän under nästa år. En vän som bejakar det goda i ditt liv, som säger till när det blir för mycket och som lär dig att säga ifrån ibland.

3 kommentarer:

 1. Ett tips är att välja en veckodag och hålla stenhårt på att den är egen tid!

  Om nån av föreningarna jag är aktiva i vill ha möte en onsdag svarar jag helt enkelt "jag kan inte den dagen".

  Mina egen-dagar är onsdagar och då är jag bara hemma och pysslar, läser, stickar eller något annat trevligt och egologiskt :)

  SvaraRadera
 2. Jeg har en sånn man skifter ut selve kalenderen..Veldig praktisk&deverre litt for verdifull da det er mye i den jeg må få tatt kopi av eller legge i annen mappe..
  Tiden er abstrakt for meg og kjenner den går fortere og fortere..Prøver mere og mere å være Nå..
  Håper det er greit jeg bare måtte gi deg en award som ligger på bloggen min..
  Kos dag og klem Randi

  SvaraRadera
 3. Hej, har ett tips på en bra almanacka som jag tror ska bli min till 2009.
  Personlig almanacka får man skapa sin egen design och tom få sitt eget namn på framsidan. Det tycker jag är egologiskt!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...