fredag 28 november 2008

PARIS, KATIE, ANGELINA OCH CHRISTINA - NATURLIGT VACKRA OM 30 ÅRHoppas, hoppas, hoppas att kändisarna du kan se här:väljer att låta bli knivar, nervgift och en massa annat i föryngrande syfte. Det är sajten worth1000.com som tagit fram bilderna på hur film- och sångstjärnorna skulle kunna se ut om 30 år.
Är det bara jag, eller kan det inte vara OTROLIGT VACKERT med ett naturligt åldrat och LIVfullt ansikte?!?!?

Har personligen väldigt svårt att tycka att ett ansikte som på "konstgjort sätt" hållits ungt ser vare sig vacker tilltalande och framförallt levande ut.
Vad vi behöver är förbilder som vågar tro på naturlig skönhet och naturligt åldrande. Det behöver inte innebära att man slutar att bry sig om sig själv, slutar vara intresserad av kläder och utseende eller låter bli att motionera och ta hand om sin kropp - tvärtom.
2 kommentarer:

 1. Jsg tycker rynkor ger ett ansikte karaktär! Fram för människor som åldras med värdighet, som vårdar sin kropp och själ på ett naturligt och okonstlat sätt!
  Den stora frågan är dock VARFÖR är man så rädd för att åldras? Vad har man gått miste om eftersom man inte lever i nuet, utan i en svunnen tid?
  Vad har människor för värderingar som utsätter sin kropp för dessa ingrepp?

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig Åsa. Har svårt att förstå vad som är vacker i ett ansikte som utsatts för olika skönhetsingrepp. Jag ser bara något oäkta, konstlat och en sorts falskhet.
  Ja, VARFÖR, undrar jag också. Det måste någonstans ändå kännas väldigt falskt inombords att se ut som 20 men vara 50. Blir man verkligen tagen på allvar tro?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...