torsdag 12 november 2015

Vinn årets julklapp - snygga designreflexer från Smart In The Dark!Vilket mörker!
Ja, ute alltså. Det är mörkt när vi vaknar och blir snar mörkt på eftermiddagen.
Men vi behöver ju inte stänga in oss för det. Däremot är det viktigt att vi ser till att synas i mörkret. Med hjälp av lysen på cykeln om vi cyklar och med hjälp av reflexer. Faktum är att det är en investering i ditt liv och din säkerhet. Om du är ute och går i mörkret och har mörka kläder på dig, har en bilist inte en chans att se dig på håll. Vi syns betydlig mindre än vad vi förstår själva.
Just reflexer brukar inte direkt förknippas med hög hip-faktor. Förrän nu.
Ann-Sofie Hermansson var trött på trista, tråkiga eller för den delen barnsliga reflexer som "förstörde" en annars snygg look. Kreativ entreprenörskvinna som hon är startade hon Smart In The Dark och designade egna snygga reflexer. Reflexer som syns bra i mörkret och som lyfter vilken outfit som helst.Reflexerna finns i olika modeller som passar vid olika tillfällen och till olika stilar.
Själv har jag det snygga reflexbältet i midjan om jag är ute och motionerar i mörkret. De snygga rynkade armreflexerna har jag runt handleden eller överarmen om jag är ute och går.
På bilden ser du ett exempel på hur bra reflexerna faktiskt syns i mörker.
Jag har nu fått möjligheten att lotta ut två stycken armreflexer till någon av er läsare som också vill synas ordentligt i mörkret. Jippie!
Du får själv välja vilken sort och vilket mönster du vill ha.
Gå in här på Smart In The Dark och kolla vad som finns att välja på.
För att vara med i tävlingen skriver du en kommentar här i detta blogginlägg där du berättar vem du skulle vilja ge reflexerna till i julklapp och varför (det kan vara till dig själv också ;-) ).
Skriv också din mejladress så att jag kan kontakta dig om du vinner.
Sista dag att vara med och tävla är 29 november.

Jag skulle vilja slå ett slag för dessa reflexer som årets julklapp.
Tänk dig vilken present att ge bort till någon du tycker om! De är snygga och de kan rädda liv. Bättre kan det inte bli.
De har mycket hög kvalitet och är självklart testade efter konstens alla regler för att stå emot alla krav som finns.

15 kommentarer:

 1. Jag vill jättegärna ge de här fina reflexerna till min svägerska som cyklar till jobbet varje dag - i ur och skur och numera också mörker. Jag tycker mycket om henne och vill att hon ska vara rädd om sig. Det skulle varar roligt att få ge henne fina reflexer i julklapp :-).
  Min mejladress: louis.boo@outlook.com
  Hälsningar Louis

  SvaraRadera
 2. Jag skulle ge bort dessa snygga reflexer till min pappa i julklapp då han tycker om att vara ute och springa och cykla även nu när det blivit mörkare och kallare. Väldigt viktigt att man har på sig reflexer så att man syns då. Håller tummarna för denna vinst! Hälsningar Mia. mia.h87@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag skulle vilja vinna dessa till min mamma som går hem från sitt jobb som nattskjutsköterska tidigt på morgonen när det är riktigt mörkt ute. Enligt mig behöver hon fler reflexer! En liten hängande på väskan är inte nog. Med dessa snygga skulle det förhoppningsvis bli ett sant nöje att synas i morgontimman!
  Helst skulle jag nog välja 2 st raka i mönstret Fjälltopp.
  Håller tummar och tår och hoppas på lite extra synlighet för min mamma!
  Ha det bra!
  /Sofia
  fiavinnare@hotmail.se

  SvaraRadera
 4. Helena i Uppsala
  Jag skulle vilja ge den till tjejen som sitter och ber om pengar utanför min ICA-butik. Reflexer verkar vara ett okänt begrepp söderut. Jag hade med mig till mina jordanska vänner för ett tag sedan. Där kör de bil som galningar, ibland även utan lysen i mörkret.

  SvaraRadera
 5. Jag skulle vilja vinna till mig själv perfekt när jag är ute ifarten inte minst när jag promenerar med hunden, mönster spelar ingen roll dom är alla fina

  Med vänlig hälsning Lena Lindahl
  lemili61@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag vill ge reflexen till min son som pendlar varje dag i en timme med tåg för att sedan cykla sista biten. Det är mörkt när han åker på morgonen o på kvällen när han ska hem,
  Aipmalmo@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Jag skulle vilja ge dessa ursnygga reflexer till min son som cyklar till jobbet varje dag :-)

  Monica Sederholm

  SvaraRadera
 8. Jag skulle vilja vinna reflex för min egen räkning. Uppe o norr är det mörkt större delen av dagen och reflex är mer eller mindre ett måste, att dessutom kunna ha wn reflex som är snygg och inte hänger och dinglar tycker jag är ett stort plus!

  SvaraRadera
 9. I Ungern använder inte många människor reflexer, därför skulle jag ge den snygga armreflexen till min 18 årig systerdotter som kan inspirera andra flickor som ska bli synliga när de går ut på kvällarna.

  SvaraRadera
 10. Min 17-åriga son är en modemedveten ung man som jag har svårt att få att bära "vanliga" reflexer nu för tiden. Eftersom han har en dryg timmes resväg till och från skolan så måste han alltid gå när det är mörkt, lägger man dessutom till att bilarna där vi bor inte direkt håller sig till hastighetsbegränsningarna så skulle dessa vara en lysande (!) julklapp till honom! (Dessutom kommer de fungera lugnande för en orolig mamma) Tack för tävlingsmöjligheten!

  SvaraRadera
 11. Min mamma är ofta ute och går på kvällarna och är superduktig på att använda reflexer. Dock har hon använt samma reflexer i flera år och hon skulle bli superglad om hon fick så här fina nya reflexer.

  http://www.smartinthedark.com/produkt/rak-reflex-arm-rak/ Denna i mönstret fläta skulle passa mamma perfekt!

  /Julia (julia-v-dif@hotmail.com)

  SvaraRadera
 12. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna armreflex med " fjälltoppar", det skulle vara en fantastisk bra gåva till min sonhustru, när hon tidiga morgnar oxh sena kvällar tar sig till högskolan. Behöver bli " sedd" extra mycket denna mörka årstid, där man som cyklist eller gående knappt syns något alls i mörkret.det är ju livsfarligt att visats ute , utan någon reflex alls.
  Hoppas på tur,

  SvaraRadera
 13. Hej hej!

  Jag skulle gärna vilja vinna rynkad reflex och detta till min tonårsdotter som nyligen fyllde 16 år. Vi bor i storstaden Göteborg och hon är ofta på språng eftersom hon både är tränare och tränar själv Volleyboll 4 gånger i veckan och sedan är det alla vänner, ja du vet säkert hur tankspridd ungdomar kan vara :) Det skulle vara underbar att vinna en snygg reflex till henne så jag vet att jag får hem henne säkert från all trafik som är i staden så jag håller tummarna och hoppas på att turen är med mig. Hälsningar Frida Elmgren (fridaelmgren@yahoo.se)

  SvaraRadera
 14. Hej!
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann en reflex, gärna en rynkad modell. I så fall skulle jag ge den till min dotter som pluggar i Göteborg. Hon cyklar fram och tillbaka från universitetet och till extrajobbet i stan och det är inte utan att man är lite orolig nu när det är så mörkt ute. Själv är jag flitig användare av reflexväst, vilket jag inte lyckats förmå dottern att ta på sig. En sån här reflex hade hon gladeligen satt på sig och jag hade kunnat känna mig lite lugnare när jag vet att hon är ute i trafiken. Vänliga hälsningar Ann Clarino, annclarino@gmail.com

  SvaraRadera
 15. Jag skulle vilja vinna till min 15-åriga dotter som börjar tycka det är töntigt med hjälm, reflexer och sådant. Inte för att hon inte förstår, såklart, utan för att det är en sådan där typisk tonårsgrej. Hon cyklar ofta till träning och fiollektioner, så de skulle verkligen komma till användning. Jag är säker på att till och med hon skulle tycka att dessa reflexer är riktigt snygga! Jag skulle välja mönstret Hjortron!

  Hälsningar
  Paola

  paola.allegrini@ymail.com

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...