söndag 14 juli 2013

DAGENS EGO - 14 juli

Jag vill inspirera DIG till att ha en EGOlogisk sommar och kommer varje dag under resten av Juli månad att bjuda på Dagens EGO - ett tips till dig för att du ska bli mer EGOlogisk.

EGOlogiska handlingar kan var både stora och små. Det beror helt enkelt på vad du behöver och vad du har möjlighet att göra. Varje dag under resten av Juli kommer du att få en "utmaning" av mig som jag hoppas kommer att sätta guldkant på din tillvaro och sommar.

Dagens EGO:Vad skulle du kunna göra idag som skulle få dig att må lite extra bra? Stort eller smått. Fundera ut vad du faktiskt kan göra och se också till att det blir gjort.Du som vill gå "all in" kan dessutom beställa min e-bok/e-kurs " 21 dagar till ett EGOlogiskt liv" där du under 21 dagar får lära dig allt du behöver för att kunna leva ett EGOlogiskt liv både nu och i framtiden. Boken/kursen kostar normalt 89:-, men du får beställa den för endast 49:- under Juli månad. Du som är intresserad av erbjudanden mejlar till: ulrikagabriel(snabela)gmail(punkt)com.
Du kan läsa mer om kursens upplägg och innehåll HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...