fredag 2 november 2012

AFRICAN BLACK SOAP - EN GIVEN FAVORIT

African Black Soap
För en tid sedan fick jag en African Black Soap att prova att generösa Hanan på nätbutiken Body Bazar. Jag föredrar som bekant ekologiska produkter både in och utvärtes och det är alltid det jag väljer om jag har en valmöjlighet.
African Black Soap var en ny bekantskap för mig, men som fick mig på fall direkt. Det är en ekologisk och fairtrademärkt tvål tillverkad av kokosolja, sheasmör och kakaobönor, vilket gör att den är full av vitaminer och antioxidanter som är "godis" för huden.
Vad är det som är så bra då med denna tvål, bortsett från att den är ekologisk? Jo, jag upplever att den löddrar på ett skönt sätt och gör härligt rent i ansiktet. Efter rengöring känns ansiktet så oerhört fräscht. Jag använder alltid en fuktkräm efter rengöring och på kvällarna smörjer jag även in mig med lite kokosolja i ansiktet.
Jag använder tvålen enbart till rengöring av ansikte - inga problem alls med att lösa upp smink, men den kan också med fördel användas på hela kroppen och även till att tvätta håret.

Tvålen är bra för en rad olika hudproblem såsom acne, solskador och för att förebygga rynkor.
Den har uppmärksammats en hel del den senaste tiden, både i svensk och utländsk media och i bloggvärlden.

Här kan du läsa mer om African Black Soap:

För att beställa en egen African Black Soap och för att botanisera bland en massa andra härliga och ekologiska skönhetsprodukter, titta in på:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...