måndag 5 december 2011

RENSA I RÖRAN - SJÄTTE VECKAN


Mitt rensningsuppdrag den gångna veckan var att rensa bland böckerna i bokhyllan. Ett inte helt lätt uppdrag eftersom jag har en speciell relation till böcker. Länge har jag inte ens kunnat avsluta att läsa en bok som jag inte tyckt om - har liksom känt mig taskig då. Nu har jag kommit över det och kan utan större problem lägga ifrån mig en bok som jag inte tycker om. Att slänga böcker är att gå ett steg längre, så jag känner mig riktigt duktig som har sorterat ut den här högen. Nu kommer jag inte att slänga dem, utan ge dem till Myrorna eller liknande så klart.

Veckan som kommer vänder jag åter till köksskåpen. Den här gången är det ett skåp som innehåller alldeles för många vattenflaskor och allehanda burkar. Där ska rensas!
Vad rensar du?


4 kommentarer:

 1. Bra gjort att rensa ut lite böcker, när det är ett svår-område!
  Jag har rensat hårt bland mina böcker tidigare, men har nu lyckats samla på mig en hel del igen. Mycket handarbetesböcker som kommit via auktion och som jag tänkt att jag har nytta av i mitt företag och i vad jag vill lära mig i framtiden. Men känner att det inte skulle vara fel att rensa igenom samlingen snart.
  Denna veckan rensar vi kyl och frys här så vi sedan kan rengöra och avfrosta.

  SvaraRadera
 2. Ett tips är att sälja böckerna på Bokbörsen, då vet man att de kommer till någon som verkligen vill läsa dem!

  SvaraRadera
 3. Ett tips är att sälja böckerna på Bokbörsen, då vet man att de kommer till någon som verkligen vill läsa dem!

  SvaraRadera
 4. Äntligen har jag kommit igång o rensa! Det blev ett köksskåp idag!

  Böcker är svåra att rensa ut, tycker jag. Mina hamnar ute i hobbyrummet, när de är lästa. Några godingar får vara kvar i hyllan i huset!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...