måndag 21 november 2011

RENSA I RÖRAN - FJÄRDE VECKAN

Köksskåp före
Köksskåp efter
Det här blev resultatet efter förra veckans rensning. Resultatet syns inte så tydligt med blotta ögat eftersom den största "rensningen" skedde inuti pärmarna. Det är en skön vetskap nu att det är bättre ordning både bland papper och på hyllplan.
Nästa veckas rensningsprojekt blir städskåpet som inte heller det egentligen haft någon riktigt ordning sedan vi flyttat in. Men nu ska det bli ändring på det.

Vad tar du tag i för projekt denna vecka?

Är du inte med i Rensa-i röran utmaningen, men tycker att det verkar spännande? Läs mer om hur det går till HÄR. Det är inte försent att anmäla sig ännu.


Nästa veckas projekt - ett städskåp i köket

7 kommentarer:

 1. Alltså, jag skäms nästa lite nu, när jag har anmält mig till rensa i röran projektet och inte redovisat någonting om vad jag har gjort. Men jag har rensat må ni tro, i vår glasveranda, hall och i köket, så nu kan man nästan ta emot oväntade besök, utan att raggarstäda när det kommer någon ;) ..

  Det kommer dessvärre inte att visas några bildbevis, ni får ta mig på orden helt enkelt.

  SvaraRadera
 2. Å, visst syns rensningen tydligt!
  Fast visst, ännu tydligare syns rensningen hos mig... totalt kaos före och sen som bortblåst...!
  Blir istället småprojekt för mig denna veckan, "osynlingar..."

  God rensning!

  SvaraRadera
 3. Jag ger mig också på städskåpet den här veckan, behöver fixa till så allting får plats där.

  SvaraRadera
 4. Förra veckans rensningsprojekt hemma hos mig blev två pärmar fulla med inredningsinspiration och pysselidéer. Hade egentligen tänkt ta hand om klädkammaren förra veckan, men var bortrest och kom hem i förrgår, så jag ville inte starta ett så stort projekt. Men jag är nöjd med det jag rensade i alla fall. Kolla här: http://www.barnboksbloggen.se/?p=5784

  Denna vecka kommer jag att få besök under några dagar så det blir nog ett mindre projekt även denna vecka, men exakt vad har jag inte bestämt ännu.

  SvaraRadera
 5. Hjälp är det fjärde veckan redan. Jag som bara hunnit redovisa ett projekt. Jag hinner inte med!

  Men jag har faktiskt rensat ett par ställen till. Dels har jag rensat några mappar med papper. Jag sorterade, slängde och märkte upp mapparna. Dessutom har jag rensat i ett skoskåp. Där några skor åkte ut och några hmnade i källaren. Nu går det lättae att se vad som är kvar.

  Får se om jag kan lyckas redovisa något projekt för denna veckan. Det är så mycket annat som tar min kraft just nu.

  SvaraRadera
 6. Hurraa! Jag har lyckats! Tog tag i den översta byrålådan i toaletten och tömde innehållet. Fick slängt en tredje del ungefär. Det som rök med var bl.a. tre mascaror och min Ben Nyue läppenna från när jag gifte mig för 10 år sedan... och så en massa spännen, hårprydnader, parfymprover m m...En liten del fick förflyttning till badrummet istället eftersom t.ex. badsaltet passade bättre där :-) och det gjorde att jag även fick en låda städad i badrummet!

  Det är småsteg som gäller och att fira småtriumfer varje gång. Småningom är varje skrymsle rensat.

  Har ingen kamera så det blir inga bilder...

  SvaraRadera
 7. Nu har jag gjort iordning städskåpet, behöver fixa krokar också.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...