torsdag 14 juli 2011

HUR SER MIN EGOLOGISKA SOMMAR UT?

Jag har ju en liten "utmaning" här på bloggen och även på Facebook som heter "Ha en EGOlogisk sommar 2011" där jag vill uppmuntra er till att ta hand om er lite extra nu under sommar och semester. För att hitta extra mycket inspiration till er, och till mig, så har jag bett några av de personer som inspirerar mig att dela med sig av sina tankar och berätta om hur de gör för att leva EGOlogiskt nu under sommaren.

Jag kommer att bjuda er på deras intervjuer som jag har gjort under juli och augusti. Alla har fått svara med egna ord på mina frågor. Men, jag tar mig friheten att SJÄLV börja med att svara på de frågor som jag har ställt till mina inspirationskällor. Så först ut i min intervjuserie "Min EGOlogiska sommar" blir jag själv ;-).Intervju med Ulrika Gabriel, "Min EGOlogiska sommar"


 1. Hur ser en EGOlogisk morgon ut för dig? Vad gör du då, och vad får det för effekter på resten av dagen?
  Jag vill gärna komma upp i tid på morgonen. Jag tycker visserligen att det är jätteskönt att sova, men jag märker att jag får så mycket bättre energi under dagen då jag går upp tidigt. Tidigt för mig under sommaren är ungefär klockan 7. En powerwalk eller en joggingtur är definitivt EGOlogiskt för mig, så det gör jag flera gånger i veckan. Sedan vill jag äta en god och långsam frukost, gärna ute på balkongen. Den här starten på dagen gör att jag känner mig fylld av energi som räcker till mycket under resten av dagen.
 2. Finns det något du passar på att göra under sommaren som du inte gör andra delar av året som får dig att må bra?
  Att äta frukost ute på balkongen är en typisk sådan sak. Likaså att ta med mig en bok och sätta mig ute och läsa. Annars tror jag att jag gör ungefär samma saker året om, beroende på väder och vind, så klart.
 3. Vad gör du får EGOlogiska handlingar under sommaren som får din kropp att må bra?
  Motionerar på morgonen. Det är som om min kropp fyller på med ny energi av att vara ute på morgonen när solen är på väg upp på himlen, även om det är molnigt eller mulet.
 4. Vad gör du för EGOlogiska handlingar under sommaren som får din själv att må bra?
  Förenklar tillvaron. Jag sminkar mig inte på hela semestern. Tycker att smink är kul, men det är så skönt att vara helt "ren" under ledigheten. Jag försöker att ge mig stunder både nu och då när jag kan läsa böcker. Sedan vill jag så klart skapa både tid och utrymme för att kunna umgås med min familj. Brukar strunta i klockan och fokuserar på här och nu. 
 5. Vad har du för spännande planer inför hösten?
  Till hösten ska jag promota min nya föreläsning "LIVSKRAFT", jag ska ge ut några e-böcker, fortsätta jobba med viktminskningskursen "Tänk dig smal" samt har ett spännande projekt som riktar sig till chefer på företag på G. Sen hoppas jag på en massa spännande nya möten, kontakter och samarbetsmöjligheter. Ser fram emot hösten!

2 kommentarer:

 1. Härligt att läsa om din egologiska sommar. Här kan du läsa vad jag skrev om samma ämne härom dagen, men på ett annat sätt.
  http://camillastankar.blogspot.com/2011/07/sommar.html

  SvaraRadera
 2. Ser fram emot att läsa dina böcker!

  You Rock!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...