lördag 26 mars 2011

SPRING MED TEKNISK PEPP APP

Jag fick ett bra tips av Camilla som skriver bloggen "Camillas tankar" om en gratisapp till androidtelefoner som heter RunKeeper. Jag importerade den till min iPhone och testade första gången idag på min "löparrunda". Nu är det ju så att jag fortfarande inte är i form att ge mig ut och springa rakt av. Jag har varit ute och sprungit vid två tillfällen hittills, och då har jag powerwalkat till en låt, sprungit till nästa och fortsatt att varva så under drygt fem kilometer. Den här gången gick jag till en låt och sprang till två och varvade på det sättet.
Det gick bra, men vindarna var isande och benen stumma.
Var femte minut berättade en kvinnlig röst i mina hörlurar hur länge, hur långt och med vilken snitthastighet jag hade sprungit.

Efter löprundan fick jag ett pepande mejl som konstaterade att jag hade slagit mitt personliga rekord. Tror jag det, det fanns ju ingen statistik att jämföra med.
Det är skönt att "slå" ur underläge. Jag kan bara bli bättre ;-).

2 kommentarer:

  1. Kul att du testade Runkeeper. Jag har inte pro-versionen så min pratar inte med mig. Vet inte om jag vill ha sån information medan jag springer.

    De peppande mailen är kul, men det verkar inte alltid fungera för mina längsta löprundor verkar den ignorera. Gör programmet en bedömning att det inte är rimligt att jag sprungit så långt eller varför får jag inget mail då!

    SvaraRadera
  2. heja heja!! det verkar ju vara en bra grej! Ska nog investera i ny iphone...köpte min i USA och har INTE uppgraderat ......

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...