fredag 4 mars 2011

GRATIS JOURCOACHNING

Jag älskar verkligen mitt jobb som coach och inspiratör. Det är en sann förmån att få hjälpa och inspirera andra till positiva förändringar i deras liv. Ibland förundras jag över hur  lite behövs för att livet ska ta en annan vändning och positiva energier återigen ska börja flöda i någon annans liv. Känner mig tacksam över att jag få möjligheten att belysa det och ge andra möjligheten att växa och förändra.

Tyvärr är det många gånger så att de som mest behöver den formen av stöttande och möjliggörande samtal som jag (och även andra yrkesgrupper - terapeuter, psykologer etc.) erbjuder inte är de som får möjligheten därför att man saknar ekonomiska förutsättningar. Jag önskar att jag kunde jobba gratis, men det är inte hållbart för min del. Jag är lika beroende av en inkomst som de flesta andra. Däremot har jag en tid funderat på hur jag ska kunna bidra för att ge flera möjlighet till samtal som annars inte kan få det. Nu har jag kommit fram till att jag vill prova detta:

Jag kommer att erbjuda GRATIS JOURTIDER då du som vill kan ringa mig för 30 minuters coachsamtal. Detta kommer inte att motsvara en fullgod coachingperiod, men förhoppningsvis tillräckligt för att du ska kunna se nya möjligheter i ditt liv. Under fliken ovanför som heter "Gratis Jourcoachning" ser du vilka tider som är möjliga att ringa samt vilket telefonnummer du når mig på.

3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Vilken fantastisk idé! Jag kanske skulle göra det samma med ekonomisk rådgivning?

    SvaraRadera
  3. GM - det tror jag skulle vara en alldeles utmärkt idé. Jag har en känsla av att behovet av ekonomisk rådgivning är enormt. Och säkert är det lika för dig att de som behöver det mest är de so har minst möjlighet att betala.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...