måndag 1 november 2010

RENSA I RÖRAN UTMANINGEN - VECKA 4


Ja ni, denna vecka ger jag mig på ett skåp/garderob som står i vårt lek/arbetsrum. Det har blivit en "anhalt" för diverse skräp och pryttlar som "kan vara bra att ha" - som deklarationer från slutet av -80talet, sybehör och annat bråte... Men nu ska det äntligen bli ordning. Jag behöver nämligen utrymme för att förvara mitt jobbmaterial och det här skåpet kommer att bli perfekt när jag fått röja klart.


 • Vad röjer du denna vecka?

8 kommentarer:

 1. Hejsan Ulrika!
  Jo, den gångna veckan gjorde jag något som jag behövt göra i flera år. Jag tog tag i mitt tvättrum och röjde upp, rensade ur och skrubbade. Det blev 2 stora påsar i soporna, 2 stora påsar med kläder till bättre behövande och så fick jag sorterat alla fina tyger som jag har samlat på mig...de ligger nu fint vikta i en korg. Jag är sååå nöjd! :o)
  Det finns fortfarande lite kvar att sortera där ute och det får bli denna veckas projekt.
  Återigen vill jag bara berätta att jag tittar in till dig näst intill dagligen och får mig en liten dos må-bra-tankar, tusen tack för det!
  Ha en finfin vecka,
  Lydia

  SvaraRadera
 2. Tänk att jag lyckades få ordning på hallgarderoberna till slut!! Ja, jag fick faktiskt ordning på hela hallen. Det har nog aldrig varit så bra förut! :) Härligt :)

  Efter detta jätteprojekt får det bli något mindre den här veckan... Jag satsar på lilla stöklådan i badrummet.

  SvaraRadera
 3. Fortsätter en vecka till med bokhyllan, det behövs verkligen - http://www.scrappa.nu/archives/2010/11/01/4691/

  SvaraRadera
 4. Jag har bestämt mig för att laga trasiga saker denna veckan. Hittills har jag ägnat 5 min/dag åt den aktiviteten och två saker är redan lagade. En jag störde mig på lite nu och då och en som varit trasig i år och jag sett den varje dag även om jag inte medvetet registrerat att den var trasig.

  Får jag tid över så kommer jag fortsätta med vindsrummen - förra veckans projekt.
  Ha en fin dag!! Och tack för all inspiration du bjuder på!

  SvaraRadera
 5. Den här vecka ska jag börja röja i vårt förråd i källaren. Tanken är att det ska bli ett förråd/arbetsrum senare.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Nu har jag rensat i min kombinerade arbets-/plugg-/surfhörna. Underbart luftigt känns det nu!
  http://saraspyssel.blogspot.com/2010/11/rensa-i-roran-del-3-arbets-plugghornan.html

  SvaraRadera
 7. Det är mycket som behöver rensas och sorteras! Jag började lite smått med att tvätta och sortera alla band jag har till scrapbookingen. Och sortering av papper. Sen blev det genomgång av julgrejerna. Och denna veckan ska jag städa i ett bortgömt hörn av lägenheten; pysselsaker å sånt det med. Grejer som inte blivit uppackade efter diverse träffar, bra-att-ha-kartonger och annat som jag ärligt inte riktigt vet. Kanske hittar jag något jag saknat?
  http://ilillavita.blogspot.com/2011/12/rensa-i-roran-tredje-veckan.html

  SvaraRadera
 8. Det är mycket som behöver rensas och sorteras! Jag började lite smått med att tvätta och sortera alla band jag har till scrapbookingen. Och sortering av papper. Sen blev det genomgång av julgrejerna. Och denna veckan ska jag städa i ett bortgömt hörn av lägenheten; pysselsaker å sånt det med. Grejer som inte blivit uppackade efter diverse träffar, bra-att-ha-kartonger och annat som jag ärligt inte riktigt vet. Kanske hittar jag något jag saknat?
  http://ilillavita.blogspot.com/2011/12/rensa-i-roran-tredje-veckan.html

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...