söndag 17 oktober 2010

KLARAR MIG INTE UTAN...

... denna underbara handcreme, Arnica Essential från Yves Rocher. Den är mjuk, skön, går snabbt in i huden och skyddar händerna mot kyla. Dessutom doftar den gudomligt gott. Med det blygsamma priset 36:- passar jag på att bunkra upp ett helt lager inför den kommande vintern.
Jag passar dessutom på att beställa härligt doftande duschfavoriter ur serien Plaisirs Nature. Under det kalla och mörka vinterhalvåret föredrar jag dofterna vanilj och oliv. De mjuka kroppscremerna i samma dofter gör underverk för torr hy.

Jag gillar många produkter hos Yves Rocher. De har naturliga ingredienser, bra priser, och dessutom - FRI FRAKT.

Har du några favoriter hos Yves Rocher som du vill tipsa mig om?

3 kommentarer:

  1. Jag tycker att det finns många goda dofter hos Yves Rocher. Jag är lite känslig mot starka dofter annars, men deras tål jag bra. // Sonia

    SvaraRadera
  2. Jag använder också deras handkräm nu, fast inte Essential-varianten, kanske borde prova den.. Jag tycker att YR:s sortiment är väldigt varierande, vissa grejer är "billigt skit" och andra är riktigt bra. Mina favorit just nu är nog en mandellotion från Botanical Expertise .

    SvaraRadera
  3. Bakom Lisen och lk - jag tycker generellt att YR har blivit mycket bättre de senaste åren. Jag beställde mandellotionen sist och den är UNDERBAR :-).

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...