lördag 18 september 2010

FLITENS LÅGA BRINNER

Tyvärr kan det verka lite "dött" här. Men det är för att jag ägnar min tid åt en massa andra saker. Jag skriver bok, föreläser, förbereder nya föreläsningar, arbetar med mitt Passionscoachningsprogram, coachar och är nu uppstarten av att äntligen kunna fotsätta som jobbcoach. Det är såååå mycket roligt. Jag är så otroligt tacksam över att jag får möjligheten att göra allt detta och träffa alla fantastiska människor i mitt jobb. Finge jag önska något, vore det att dygnet hade mer timmar. Men det har det inte. Och klokt är nog det, för man ska inte arbeta för mycket i längden - hur roligt det än är.
Ville bara titta in och tala om att jag inte har glömt bort er alla härliga bloggläsare. Flera inlägg är självklart på gång inom en snar framtid. Men jag måste ju också föregå med gott exempel och prioritera mina arbetsuppgifter och även ge mig tid till vila och rekreation.

För att hålla er lite sysselsatta och naturligtvis för att lyssna in vad ni som läser har för önskemål, lägger jag upp en undersökning här. Vad vill du läsa mer om? Fyll gärna i dina önskemål, så kan jag lättare anpassa skrivandet efter det som intresserar er mest.

Ha nu en riktigt härlig fortsättning på helgen! 

2 kommentarer:

  1. Härligt att du har så mycket roligt för dig! Lycka till med alla dina projekt!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...