onsdag 28 juli 2010

VÅGA FRÅGA!

Jag lämnar över ordet till dig, kära bloggläsare.

Vad vill du läsa om här?
Vad är du nyfiken på?
Vad ska jag skriva om?
Vill du fråga om råd privat eller allmänt?

Var så goda! Skriv en kommentar till inlägget med det du funderar på. Det kan handla om vad som helst som du tror att jag kan svara på (privat eller jobbrelaterat). Om du vill kan du skriva kommentaren anonymt eller skicka ett mejl till: kontakt@ulrikagabriel.se.
Jag kommer att svara på alla (jag hoppas att det åtminstone blir några ;-)!) frågor senare i veckan. Jag lovar att ta hänsyn till all önskad anonymitet.

6 kommentarer:

 1. Jag skulle gärna vilja ha tips och råd för hur man hittar balans det känns som att det hela tiden är allt eller inget för mig. Antingen är jag ett hälsofreak, äter bara nyttigt, rör på mig och allt sånt eller så gör jag ingenting och bara äter kakor. Jag skulle liksom vilja hitta balans där jag kan ta en fika nångång utan att det betyder att jag helt släpper min hälsosamma livsstil i typ en månadför att sedan börja "ett nytt liv" igen.

  Jag är hemma pga svåra ångestbesvär som antagligen är stressrelaterade. Här tycker jag också att det är svårt att hitta balans. Jag skulle vilja ha lite fasta rutiner och "arbete" utan att jag känner mig stressad för det.

  Ja, jag söker balans helt enkelt med blandat vila och arbete, lek och allvar men jag vet inte hur jag ska göra...

  KRAM och tack för en underbar blogg

  SvaraRadera
 2. Ursäkta mitt dåliga språk, det var meningen att jag skulle ändra lite men så råkade jag trycka på publisera, hehe

  SvaraRadera
 3. Jag är nyfiken på hur man gör för att välja karriär. Jag hade tänkt att läsa till socionom men har på senaste tiden börjat fundera på lärare istället. Hur skulle du coacha mig fram till ett beslut? Jag står och väger med för och nackdelar med både och vet varken ut eller in.

  Jag är även nyfiken på hur man ska göra för att vara nöjd med sig själv och sitt liv och inte jämföra ssig med andra eller hela tiden tro att "om jag bara... " så vore allt bättre.

  SvaraRadera
 4. Jag skulle gärna vilja vet mer om "livspusslandet" framförallt som singel. Förstår att det är ett svårt ämne eftersom det är så brett och alla har vi så olika liv. Men det finns säkert smarta tips och råd som många (både singlar, ensamstående mammor och mammor i familj) gör i sin vardag för att få vardagen att funka bättre.
  Det vore fint att få ta del av Dina och andras tankar om det. Själv är jag singel(utan barn)men upplever ändå att behöver sådana här "singelöverlevartips" eftersom jag har ett eget företag men en del ansvar och samtidigt vill jag förstås ha (och orka med) en bra fritid.

  Här ser det säkert ganska annorlunda ut om man har barn och familj då man säkert i första hand vänder sig till barn och man för att få socialt umgänge och roliga aktiviteter.Medan man som singel är hänvisad till sig själv till en stor del.
  Skulle vara spännande att höra andras tankar kring detta: Hur få förvärvsarbete, hemmaarbete och fritid att gå ihop? Vad är rimliga krav? Det var väl nåt att "bita i"(; ? Tack för ditt engagemang!

  SvaraRadera
 5. Jag håller med Ensamma mamman! Jag skulle också behöva en liten fingervisning åt vilket håll jag nu ska vända mig i karriären. :-)

  SvaraRadera
 6. Jag skulle vilja veta hur man gör konkret för att bli generösare mot sin omgivning. Att inte vara avundsjuk och svartsjuk på andra.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...