torsdag 24 juni 2010

SÅ TREVLIGT, SÅ TREVLIGT

Två nya bloggföljare har jag den äran att hälsa välkomna till idag!

"Buddaman" skriver den utomordentligt intressanta bloggen "MÁT - Mind Awareness Training". Där skriver han bland annat mindfulness och andra sätt att njuta av den tillvaro som är här och nu. Jag har bara skummat igenom bloggen ännu, men kommer definitivt att återkomma. Texten om Eckhart Tolle var så intressant att jag äntligen tog mig i kragen och beställde hem två av hans böcker. Tolle menar att vi måste befria oss från vårt ego för att kunna bli lyckliga och leva i harmoni med oss själva och varandra. Min tankar handlar istället om att vi måste bli mer EGOlogiska (inte egoistiska) för att kunna få en bättre värld. Jag utgår nämligen ifrån att det goda finns där inne i oss alla. Nu måste jag få veta vad Tolle menar ;-). Tack för den insikten "Buddaman". Jag ser fram emot att lär känna dig och din blogg bättre.


En "nygammal" bekant som nu blivit bloggföljare är härliga "Ulle" som skriver den alldeles utomordentligt läsvärda bloggen "En meter vardag". Ulle beskriver sig själv så här: "En vanlig kvinna, hustru, mamma och bästa kompis... ändå ovanligt ovanlig - jag är 104 cm lång!"
Har du aldrig besökt hennes blogg så är det sannerligen på tiden - du lär inte bli besviken!

Varmt välkomna som bloggföljare båda två! Jag hoppas att ni vill vara med och dela med er av era tankar och erfarenheter här hos mig - det berikar min blogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...