söndag 13 juni 2010

LÄTTLYSSNAT & LÄTTMOTIONERAT

Jag tokgillar min nya "kompis" i mobilen - STORYTEL. Hos Storytel kan jag ladda ner ljudböcker direkt till min mobil på ett jättesmidigt sätt. Det finns mååååånga bra böcker att välja på och jag tycker att det är bra att böckerna strömmas till mobilen och inte behöver laddas ner.
Jag har bestämt mig för att jag inte får lyssna på min ljudbok vid andra tillfällen än då jag promenerar eller springer. Det leder till att jag hittar på extra många anledningar att ge mig ut i motionsspåret eller på promenad nu när jag lyssnar på den spännande boken "Predikanten" av Camilla Läckberg. Det är nästan så att jag nöter ut skorna i förtid...

Storytel erbjuder månadsabonnemang. För 89:- i månaden får du ladda ner en ljudbok/månad och för 169:- får du ladda ner obegränsat med böcker. Tänk till här bara! Det är lätt att tänka att man gärna vill ladda ner både 3 och 4 böcker i månaden, men betänk att varje bok har en uppläsningstid på 10 timmar eller mer. Frågan är alltså om du verkligen kommer att hinna lyssna på mer än en bok?

Nu har jag snart lyssnat klart på Läckberg och funderar på vad jag ska lyssna på efter det. Har du några tips på bra ljudböcker, dela gärna med dig?!

5 kommentarer:

 1. Jag bara älskade Scottland street 44 som ljudbok. Uppläst av Jähkel(vad heter han nu i förnamn???). Tänkvärt och roligt med en fantastisk uppläsare som passade boken på pricken. Nu har jag lånat hem uppföljaren: espressoberättelser. Gratis från bibliioteket ;-)

  SvaraRadera
 2. vardagsglädje - tack för tipset! De böckerna ska jag kolla upp. Att låna gratis på biblioteket är så klart outstanding, men med mitt tighta schema så är det guld värt att få hem en ljudbok med bara några knappklick på mobilen.

  SvaraRadera
 3. Kul att du skriver så positivt om Storytel. Min svägerska jobbar där. Såg du på Draknästet när dom fick pengar till sin satsning? Jag tycker iden är jättebra och jag har provat, men det passar inte mig just nu.

  Ett tips på bra ljudbok är Magdalena Graafs bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Jag hade den som ljudbok när jag jobbade i trädgården förra sommaren. Jösses vad mycket jag jobbade i trädgården dom dagarna. Ville ju aldrig sluta.

  SvaraRadera
 4. Jag har provar storytel, men det fungerade inte riktigt med min mobiltelefon - en gång i minuten fick jag trycka på fortsätt, och det tog ju bort lite av bekvämligheten i det hela... Men idén är kanon! //Tiana

  SvaraRadera
 5. ....jag har världens äldsta mobiltelefon enligt min son - så jag kan inte använda tjänsten. Annars är det ju himla praktiskt. Fast som ensamstående studerande är ju gratis bäst :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...