lördag 19 juni 2010

BRÖLLOPSFEBER


Visst kan man säga att det råder bröllopsfeber i Sverige. Jag tycker att det är trevligt.
Mannen har varit skeptisk och tyckt att det hela är ett spektakel han kunde vara utan (vad gör det där kungligheterna egentlige...bla...bla....???). Nu har han placerat sig i soffan med fjärrkontrollen i ett stadigt grepp - zappandes mellan de kanaler som sänder bröllopsprogram ;-).
- Det är ju riktigt trevligt, säger han förvånat, och sitter kvar.

Vad man än tycker om våra kungligheter så verkar de flesta ändå vara positiva till ett bröllop.
Det är ju faktiskt något unikt och historiskt som händer. Jag funderar mycket på hur Daniel och hans familj känner inför allt det här. Men de kanske har hunnit vänja sig i sina nya roller.

Det ska bli väldigt spännande att se hur Victoria kommer att se ut som brud. Vacker är självklart - hon behöver inte anstränga sig alls för att uppfylla det kriteriet. Hon kommer helt klart att se ut som en prinsessa idag.
Jag hoppas att de får uppleva en underbar dag idag, Victoria och Daniel. Och sedan önskar jag dem all lycka till i deras liv tillsammans. Den känslan jag får när jag ser och hör Victoria är att hon är en varm, generös, klok och humoristisk kvinna. Daniel har varit alldeles för anonym för att jag ska ha någon uppfattning om honom. Men om de väljer att gifta sig, så är jag övertygad om att de blir bra för varandra.

All lycka till idag och i framtiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...