tisdag 9 mars 2010

VI FORTSÄTTER ATT RENSA I VÅRA RÖROR!!!

Så klart vi gör. Men, jag tänkte så här:
Vi fortsätter på samma sätt mars ut. Därefter startar en ny form av ”Rensa-i-röran Utmaning” då ni varje vecka blir utmanade att rensa något specifikt. Det kommer att vara något mindre område, som t.ex. en handväska, handsfacket i bilen, en byrålåda, ett hyllplan etc. Om du inte har aktuellt område att rensa så får du vara kreativ och försöka hitta något som kan motsvara. Vi provar så får vi se.
Sen så är det ju naturligtvis inte förbjudet att rensa mer än vad utmaningen gäller ;-).


6 kommentarer:

 1. O de lät spännande. De måste jag nog hoppa på. Jag älskar verkligen att rensa, slänga, skänka och sälja. Kram

  SvaraRadera
 2. Kul! Jag är med...

  Hemskt dålig på att rapportera men jag rensar friskt! I helgen gick jag igenom hela kylskåpet och oj vad mycket som försvann....

  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Jag håller med de båda kloka talarna ovanför. PÅ alla punkter.

  Ska rensa barnens rum i helgen!

  SvaraRadera
 4. Låter bra=)
  Har varit lite dålig på att rensa men är i stort behov att det då jag har börjat men har sedan inte hunnit färdigt och har då bara kastat tillbaka allt eller ställt i påsar under trappen. Så jag får rycka mig lite i kragen.

  SvaraRadera
 5. Håller med dig, Aurora, om att det är lätt att börja.. Jag brukar sortera upp saker på min största fria yta förutom golvet, d v s sängen. Men sen blir det dags att sova och allt plockas undan. I nya högar, men nästa gång kommer jag inte ihåg hur jag hade tänkt och så får jag börja om. Förutom med det som jag bestämt mig för ska slängas/ges bort, det brukar jag va duktig på att särskilja ordentligt.

  SvaraRadera
 6. Låter kul!

  Då kanske jag kan bättra mig med rapporteringen :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...