söndag 14 februari 2010

HUALIGEN

Det har varit en jättetrevlig dag i dag. Mys med familj, smyckeparty hos arbetskamrat och shopping med syrran. Men, på sena eftermiddagen började det "krypa i kroppen" på mig. Känner mig huttrig och eländig. Klockan är nu 20.30 och jag tänker pressa mig en juice på apelsin, äpple, en vitlöksklyfta och massor med ingefära. När jag har svept vitaminbomben ska jag bädda ner mig i sängen och hoppas att jag mår bättre i morgon. Senast 21.00 ska jag ligga till sängs.
Ni håller jag tummarna för att det inte blir värre än så här.
Sov gott alla!

6 kommentarer:

 1. Hej
  samma här men jag var i skogen i går och kallt o eländigt så var väl inte helt oväntat men kört med ingefära och honung. I morgon ska jag vara frisk. Så är det bara.
  Kram o krya på dig

  SvaraRadera
 2. Men nej! Bra att du fightas med bacillerna direkt och ger dem allt de inte gillar..! Håller tummarna att du vaknar upp pigg och kry imorgon! Kram och sov gott...

  SvaraRadera
 3. Min lila förkylningdryck består av.
  Grönt varmt te en hackad vitlöksklyfta, chili, citron..
  Men Ingfära är ju nästan oslagbart ;)
  krya på dig
  kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas du klarat dig! Själv kände jag mig nästan febrig igårkväll. Ruggig och kall. Ont i halsen. Och snuvig. Drack en stor kopp rött te med honung, en massa vatten, åt en blodapelsin och kröp ner i sängen tidigt, efter en varm dusch.
  Idag mår jag helt okej! Skönt!

  SvaraRadera
 5. Kära Kollega!

  Hoppas att bacillerna inte vann kampen om din hälsa. Som en liten uppmuntran på sjukbädden, har jag glädjen att berätta att du var en av vinnarna i Prisregnet. Du kommer att få en Mindfulness -cd på posten.
  Stor kram

  SvaraRadera
 6. Fokus mot framtiden - stor krya på dig kram tillbaka1

  Helena - tack:-)!

  anette - oh, det låter nästan livsfarligt - om man är en bacill vill säga ;-)!

  Yogamamma - skönt att det känns bättre idag. Hoppas det fortsätter så!


  Maria Helander - de har inte vunnit, ännu. Åh, tack, så glad jag blir! Vilken härlig start på veckan :-D! Stor och varm kram tillbaka

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...