söndag 17 januari 2010

INGET ÄR SOM VÄNTANS TIDER

Äldsta tjejen, Amanda 10 år har köpt ett akvarium för sparade- och julklappspengar. Nu står det uppställt, i ordninggjort och fint och väntar på att fiskarna ska få flytta in till nästa helg. Vattnet och växterna måste tydligen stå och aklimatisera sig en vecka innan fiskarna är redo att ta det i besittning.
Visst är det något speciellt med akvarium? Så rofyllt och vacker att titta på. Åtminstone när de är välskötta och städade. Vi får hålla tummarna för att det blir så, för det var villkoret för att få köpa ett eget akvarium...

6 kommentarer:

 1. Det är så fint med akvarium.
  Rogivande och fängslande. Kan sitta i evigheter och bara titta.
  Vi hade ett stort i vårt förra hus, men i detta huset fanns inte riktigt någon bra plats, så vi fick sälja den.
  Lycka till med ert akvarium!

  SvaraRadera
 2. Kommer så ihåg mitt första akvarium, jag bara älskade det och mina fiskar =)

  SvaraRadera
 3. vitavillan - visst är det vackert! Jag skulle vilja ha ett stort i vardagsrummet, men vi börjar med det här så får vi se hur det går.

  Miss M - Vi är ju pälsdjursallergiker här hemma, så det finns liksom inte så många djursorter att välja på. Och att få ha djur som barn är ju väldigt speciellt. Hon är så begesitrad dottern nu och det är jätteroligt att se.

  SvaraRadera
 4. Jag vet precis hur det är att gå i "väntans tider" .Amanda har ett iordninggjort fint akvarium,som nu står och väntar på hennes fiskar.
  Jag hade en ny mjuk skön hundkorg,som stod och väntade på vår lilla älskade Dolly för två mån.sedan.
  Man tycker tiden står still,innan den STORA DAGEN kommer,då man får hämta sitt djur.I Amandas fall blir det några små "gulliga" fiskar.
  Lycka till .

  SvaraRadera
 5. Det låter trevligare med fiskar, än de "läskiga" djur som hamnade i vårt hus, när barnen var mindre !Här börjades det med ett helt gäng "Vandrande Pinnar",och senare 2 st Salamandrar.
  Dessa djur fick pappa göra rent åt,ty barnen var lite skraja !(-;
  Kram från Skokloster

  SvaraRadera
 6. Mamma Ulla - ja, vi har redan varit och hälsat på fiskarna i djuraffären...

  Mai - ja fiskar är trevligare;-)!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...