torsdag 21 januari 2010

CYBERVÄNNER OCH IRL-VÄNNER

Tänk vad fantastiskt det är ändå med alla härliga människor man kan stöta på här i cyberrymden. Det är många som berör och lämnar positiva avtryck. Det kan vara någon som skriver en kommentar här hos mig eller något klokt/finurligt/tokigt/viktigt inlägg som jag läser i någon blogg.
Genom att läsa och följa någons blogg så lär man liksom känna blogskrivaren.
Idag träffade jag världens bästa Sara som arbetar som som Barnombudsman i Västerås. Det var första gången vi träffades IRL och det var som att träffa en gammal god vän. Man kan säga att vi brinner för samma saker...

Nästa vecka hoppas jag få träffa fina Ingela som hjälper mig med att göra en superduperfin hemsida.

Tänk att det finns så många fina människor där ute i cyberrymden som sedan visar sig finnas alldeles på riktigt - I Riktiga Livet!

7 kommentarer:

 1. Det är helt underbart! Och tänkt att man får äran att "träffa" folk man aldrig annars skulle ge en chans förmodligen (bara för att man är full av fördomar och tänker att man redan har nog med bekanta). Jag tycker det är fantastiskt, det ger en dels lite perspektiv på livet men också ett hopp om mänskligheten. Ha en helt fantastisk kväll och mys med dina nära och kära ;)

  SvaraRadera
 2. Tack! Ja det ska bli jättekul att träffa dig också!
  OCH internet är ju magiskt faktiskt som ger oss chansen att möta människor som kan göra stora avtryck eller som stannar i våra liv länge eller som bara finns där när man som bäst behöver dem.
  Men som utan internet vi troligvis aldrig skulle träffat!
  Vi lever i en magisk tid men ibland glömmer vi se det så tack för påminnelsen :))
  Kram

  SvaraRadera
 3. Frk Nyfniken - alldeles fantastiskt är vad det är :-D!Hoppas att du har det riktigt gott du med.

  Fokus mot framtiden - det är ju faktiskt en av de STORA fördelarna med internet... Kram och ses snart ;-)

  SvaraRadera
 4. Visst är det spännande med cyberspace. Jag håller med Frk Nyfniken att man ger dem en helt annan chans, inga fördömande på samma vis IRL.
  Så här skrev "Ljusets Krigarinna" om mig i sin blogg: Blir nyfiken att få veta mera om
  människan bakom skärmen.
  Samtidigt känns det skönt
  att hon bara är Siv.

  Det kändes bra. Jag kanske förstör hennes bild av mig om vi skulle träffas IRL;)

  SvaraRadera
 5. Siv - det är spännande med dessa cybermöten. För här har man ju en chans att framstå som någon annan än den man egentligen är IRL. Eller kanske mer önskvärt att man kan framhäva den man verkligen vill vara. Jag tror knappast att du skulle förstöra hennes bild av dig, tvärt om ;-).

  SvaraRadera
 6. Har tänkt mycket på detta de sista dagarna, och visst lockar det att också få möta några av dessa färgstarka och underbara människorna i verkligheten också. Kram

  SvaraRadera
 7. Marie - gör det! Det är så underbart med vänskap och det är inte alltid man får nya vänner i vuxen ålder. Vänner kan man aldrig få för många av :-D! Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...