onsdag 13 januari 2010

BOKTIPS:"JOBBSÖKARBOKEN:12 snabba steg till ditt nya jobb" av Charlotte Hågård

Eftersom jag numera även kan titulera mig jobbcoach, så har jag sett till att läsa några böcker med tips om att söka jobb. Den här boken, "Jobbsökarboken:12 snabba steg till ditt nya jobb" av Charlotte Hågård är definitivt en av de bättre. Charlotte har lång och bred erfarenhet av att hjälpa personer till nytt jobb, och det märks på alla hennes kloka råd och tips. Det här är verkligen en BRA bok på området som jag varmt rekommenderar. Den är ett utmärkt hjälpmedel till dig som i nuläget står utan jobb och som behöver tips och råd på hur du på bästa sätt och dessutom snabbt kan få anställning på nytt. Dessutom är den kanon om du funderar på ett karriärbyte, men inte riktigt vet VAD du vill arbeta med i framtiden.
Boken är som sagt full med tips på allt ifrån VAR du kan hitta jobb, till hur du skriver ett fantastiskt och säljande CV och ansökningsbrev. DESSUTOM innehåller den en hel del övningar som kommer att hjälpa dig att lära känna dig själv, dina styrkor, förmågor och dina önskemål
Alltså en riktigt, riktigt bra bok för dig som på ett eller annat sätt har funderingar på ditt yrkesliv i framtiden. Många bra övningar för bättre självkännedom och självkänsla dessutom.
NNNNN (av 5)Barnbanner104 kommentarer:

 1. Tack för ett trevligt välkomnande och här också ett bra boktips! Den boken skulle jag behöva läsa.
  Tråkigt att ni är så sjuka allihopa. Krya på er!

  SvaraRadera
 2. Bra boktips! Synd att boken är så dyr bara annars hade jag redan skaffat den men super att du ger den högsta betyg!!

  SvaraRadera
 3. m - så gärna! Ja, har du funderingar på att byta/skaffa nytt jobb så är det en jättebra hjälp på vägen. Tack för omtanken!

  Fokus mot framtiden - boken är väl värd pengarna om man är intresserad av att skaffa/byta jobb, tycker jag. Den är riktigt gedigen och innehåller ALLT och lite till. Kanske finns den att låna på ditt bibliotek?

  milla-andante - :-D!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...